NET.HR OTKRIVA PRAVU ISTINU O BOMBASTIČNOM TRANSFERU MANDALINIĆA: / 'Ništa nije dogovoreno, on je do daljnjeg u Zagrebu'

Image
Foto: PIXSELL
16.11.2017.
12:20
PIXSELL
VOYO logo

Füchse je na službenim kanalima "potvrdio" da je momčad osnažila dovođenjem hrvatskog reprezentativca Stipe Mandalinića. Agilnog, dinamičnog i iznimno snažnog, a upravo je tim riječima predstavljen, 195 centimetara visokog i 90 kilograma teškog igrača berlinska momčad priključit će još trojici Hrvata. Pod ugovorom su ondje, naime, već Jakov Gojun, Marko Kopljar i Drago Vuković.

PRVACI OSTALI BEZ NAJBOLJEG IGRAČA: Hrvatski reprezentativac seli u vodeću momčad Bundeslige

No, situacija s Mandalinićem i Füchseom baš i nije takva kakvom su je prikazali Nijemci, odnosno ne odgovara pisanjima medijima. Jer, u medijskim izvještavanjima stoji kako je transfer dogovoren i kako će Mandalinić klub napustiti u siječnju sljedeće godine. No, iz kluba su nam poručili sljedeće:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Reći ću vam ono što ponavljam dva dana. Stipe Mandalinić igrač je PPD Zagreba. Tu je s nama, nije otišao nigdje, sutra s nama ide na put i igra utakmicu. Ništa još između Füchsea i kluba nije dogovoreno. PPD Zagreb još je u pregovorima. Dobili smo ponudu koja je zadovoljavajuća, ali koju nismo potpisali. Dok je ne potpišemo on nije igrač Füchsea. On je u ovom trenutku igrač PPD Zagreba i do daljnjega je igrač Zagreba", kazao nam je glasnogovornik kluba Goran Roknić i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To što su iz Berlina objavili fotografiju Mandalinića s dresom Füchsea, to je njihova stvar. Znači, Stipe Mandalinić je igrač PPD Zagreba. I to je to", zaključio je Goran Roknić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo