NAVIJAČKA GROZNICA TRESE HRVATSKU: / Cijene ulaznica otišle u nebo, za otvaranje sa Srbijom - 2000 kn

Image
Foto: Pixell/Screenshot

Splitska Spaladium Arena ima kapacitet od 10,931 mjesta i već je odavno rasprodana.

28.12.2017.
11:15
Pixell/Screenshot
VOYO logo

Ulaznica za utakmicu protiv Srbije više nema, a za ostala dva susreta u skupini ima još oko 20% dostupnih ulaznica. HRS je svim rukometnim djelatnicima i županijskim savezima omogućio povlaštene ulaznice i svi su iskoristili to pravo. Unatoč svim problemima koje smo imali sa Splitom, sve je riješeno i organizacija će biti na vrhunskom nivou. Pozivam sve navijače da na vrijeme osiguraju ulaznice i navijaju za Hrvatsku na svim utakmicama, poručio je dopredsjednik HRS-a Zoran Gobac prije malo manje od mjesec dana.

S obzirom na veliku potražnju cijene ulaznica otišle su u nebo. Naime, za dvije utakmice prvog dana u Splitu (Hrvatska-Srbija, Švedska-Island) cijene su se kretale od 150 do 300 kuna, no jednim pregledom po oglasnim stranicama može se primijetiti da će preprodavači zadovoljno trljati ruke. Jer, najpovoljnije se prodaju za 750 kuna, dok se može pronaći i onih od 1000, 1400,1500 i 2000 kuna po komadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stiže 5000 Slovenaca

Splitska Spaladium Arena ima kapacitet od 10,931 mjesta, a kako je poznato da je rasprodana za otvaranje sa Srbijom jasno je da će biti onih kojima niti dvije tisuće kuna neće biti previše kako bi taj dan gledali izabranike Line Červara.

Image
Foto: Screenshot

Veliki interes vlada i među stranim navijačima. Tako je Rukometni savez Slovenije objavio da je prodano pet tisuća ulaznica za zagrebačku Arenu u kojoj će brončani s prošlog Svjetskog prvenstva igrati grupnu fazu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Interes za utakmice je ogroman. Za sada je prodano 5000 ulaznica. Zato svi zainteresirani neka požure i osiguraju svoje mjesto u dvorani što prije", pozivaju iz slovenskog Saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo