NA POMOLU VELIKI SUKOB U HRVATSKOM RUKOMETU? / Cindrić oštro odgovorio na Červarove izjave - 'Zbog njega sam bio na sudu'

Image

Cindrić mu je sada prilikom gostovanja u podcastu Balkan Handball odlučio odgovoriti i to veoma oštro

31.1.2021.
14:27
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac i rukometaš Barcelone, Luka Cindrić, brzo je odgovorio na izjave bivšeg izbornika Line Červara, koje je ovaj dao nedugo nakon odlaska s klupe reprezentacije.

Červar je u razgovoru za 24sata rekao da Cindrić nikad nije bio tu kada ga je trebao, te da je upravo on bio taj koji ga je otkrio i stvorio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tko zna gdje bi sad bio. Bi li igrao u Barceloni ili bi ostao u Ogulinu. Cijenim ga, ali ja sam ga otkrio kad ga nitko nije vidio i doveo sam ga u Metalurg, ali kad ga trebaš, njega nema. Kad smo trenirali, ja ga pitam za stanje, a on mi kaže da mu treba još pola sata, pa dvadeset minuta, pa deset, pa pet. To je tako bilo", rekao je Červar.

Image

Croatia's coach Lino Cervar reacts during the 2021 World Men's Handball Championship match between Group II teams Denmark and Croatia at the Cairo Stadium Sports Hall in the Egyptian capital on January 25, 2021.,Image: 585971365, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

'Bio sam na sudu zbog njega'

Cindrić mu je sada prilikom gostovanja u podcastu Balkan Handball odlučio odgovoriti i to veoma oštro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lino mi je omogućio dolazak u Metalurg i da osjetim taj rukomet, ali čekao sam svojih pet minuta. A nije spomenuo da zbog njega i Metalurga nisam pola godine igrao i da sam pola godine bio na sudu. Bilo je pitanje hoću li nastaviti karijeru. Taj period kad sam bio na sudu s Metalurgom mi je bio najteži u karijeri jer mi nisu htjeli dati ispisnicu. Klub se raspadao, plaće nisu bile isplaćivane po četiri, pet mjeseci. Ja jedini nisam dobio ispisnicu i iskreno ne znam iz kojeg razloga", rekao je Cindrić.

Komentirao je i odabir novog izbornika Hrvoja Horvata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ima smisla. Njegovi klubovi imaju glavu i rep. Vjerujem da će posložiti. Dolazi u najtežem trenutku i imam dobar osjeća. Trebala nam je promjena u ekipi, odnosno da dobijemo novog trenera", rekao je Cindrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo