legenda / Legendarni makedonski rukometaš i kapetan Vardara završio reprezentativnu karijeru: 'Zbogom, bila mi je čast'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Bila je to zaista jedna posebna večer za makedonski rukomet.

18.4.2022.
14:48
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Veliku večer imali su jučer makedonski rukometaši. Osim pobjede protiv Češke i plasmana na Svjetsko prvenstvo, dvorana u Skopju posljednji je put gledala jednog legendarnog rukometaša.

Stojanče Stoilov, kapetan Vardara i dugogodišnji pivot makedonske reprezentacije, odlučio je umiroviti svoj reprezentativni dres. Stoilov je već više od deset godina važan segment ove reprezentacije, a zbog svoje neobične građe tijela postao je miljenik mnogih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"Objavljujem kraj reprezentativne karijere. Bila mi je čast i zadovoljstvo biti dio ove selekcije 15 godina i ponosan sam što nosim ovaj dres. Peshevski i Markovski su napredovali i zaslužuju još više minuta na Svjetskom prvenstvu. Ima toliko imena koja bih spomenuo i na kojima sam zahvalan. Počet ću s Kiretom, hvala ti za sve što smo učinili i za ono što nismo. Hvala i Filipu Mirkulovskom koji je ostavio zdravlje igrajući za Makedoniju. Zdravlje je također razlog moje odluke, osjećam da tijelo više ne može izdržati te napore. Veliko hvala cjelokupnoj makedonskoj javnosti, bila mi je čast igrati za ovu reprezentaciju" , rekao je Stoilov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo