Islanđani ljuti: Zašto Srbi favoriziraju Hrvate?

Na Europskom prvenstvu u Srbiji nikad nije dosadno. Došlo je do toga da su se islandski mediji počeli buniti jer, zamislite, 'Srbi favoriziraju Hrvate'.

19.1.2012.
15:05
VOYO logo

Činjenica je da hotel Srbija u kojem su smještene Norveška, Slovenija i Island ima samo tri zvjezdice, a Villa Breg, gdje je smještena Hrvatska, ima pet zvjezdica!

"Još je nevjerojatnije da su Hrvati smješteni u istom hotelu u kojem su odsjeli suci i neki članovi Europskog rukometnog saveza", pišu islandski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naši se na takve optužbe mogu samo nasmijati. Nisu oni birali hotel, a u hotelu ionako nemaju nikakav kontakt sa sucima. Uostalom, suđenje na našoj utakmici protiv Islanda bilo je više nego dobro i nijedan izbornik se nije bunio ni na jednu odluku. "Hrvatska je smještena u drugi hotel isključivo zbog sigurnosnih razloga. Villa Breg nalazi se na brdašcu, malo dalje od grada i lakše je organizirati čuvanje objekta", kaže se u priopćenju organizatora.

Čudno je da se Islanđani nisu bunili kada su oni bili domaćini Svjetskog prvenstva 1995. godine i kada su jedini bili smješteni u privatnom hotelu u jednom manjem gradu. I ako već Islanđani žele znati, Hrvatska je po rejtingu EHF-a i IHF-a reprezentacija koja je, ako već ne mogu svi stati u isti hotel, zaslužila smještaj u drugom hotelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hotel Srbija nalazi se u strogom centru grada i ima samo 85 soba. Dakle, čak ni teoretski sve četiri reprezentacije nisu mogle u taj manji hotel. Svaka soba ima klima-uređaj, minibar, TV sa satelitskim programom. U hotelu je i wellness-centar, ali samo za žene. Cijena noćenja je 45 eura u jednokrevetnoj sobi s francuskim ležajem.

Cijena sobe u hotelu Villa Breg iznosi 52 eura. Hotel ima nekoliko restorana, bar koji ima vidikovac s kojeg se pruža pogled na gradske krovove i zvonike, dva bazena, unutrašnji s grijanom vodom i vanjski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim toga ima i dvije kade s hidromasažerima, dvoranu za fitness s najmodernijim spravama, dvije finske saune, tursku kupelj, dvije sobe za masažu, solarij te dvije sobe za meditaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo