Golužina Hrvatska dobila bolnu pljusku!

Hrvatska reprezentacija izgubila je od Norveške u pripremnoj utakmici pred Svjetsko prvenstvo. Gosti su slavili s 38:35 i razgolitili sve probleme u Golužinoj momčadi.

7.1.2013.
16:34
VOYO logo

Primljenih 75 golova u dvije utakmice dovoljno govore kakav je propuh u obrani naše reprezentacije. I dok su u prvoj utakmici Kauboji uspjeli isčupati pobjedu, u drugom dvoboju nisu bili niti blizu trijumfu.

Igralo se brzo, gledatelji su mogli uživati u još jednoj golijadi, ali ne i igri naše reprezentacije. Već na poluvremenu su bili u minusu (18:20), a pauza je iskorištena za svečanost dodjele nagrada najboljim pojedincima u hrvatskom rukometu u 2012. godini. Slavko Goluža je dobio nagradu za najboljeg trenera, a tribine su ga izviždale i skandirale 'Ivano Balić'. Najbolja igračica je Andrea Penezić, a igrač Ivan Čupić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavak je bio još gori. Nakon samo deset minuta igre Norveška je imala osam golova prednosti i spasa više nije bilo. Uspjeli su naši igrači doći samo na minus dva (30:32), ali to je bilo sve. Ivan Čupić s 12 golova bio je prvo ime naše reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo