DRAMA U NJEMAČKOJ / Goran Perkovac izašao pred novinare jutro nakon poraza od Francuza i otkrio katastrofalnu vijest: 'Nisam optimist'

Perkovac je održao konferenciju za medije na kojoj je govorio o porazu od Francuske i najavio sljedeći ispit na Euru, dvoboj s Mađarskom u subotu

19.1.2024.
10:56
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija poražena je u prvom kolu drugog kruga skupine I na Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Francuzi su slavili rezultatom 34-32, a osim sumnjivih sudačkih odluka naše rukometaše najviše su koštale jeftine pogreške.

Image
KAKAV LIK /

Nakon što je protiv Hrvatske postavio strašan rekord, Nikola Karabatić iznenadio reakcijom: 'Mislim da je moja mama sretnija od mene...'

Image
KAKAV LIK /

Nakon što je protiv Hrvatske postavio strašan rekord, Nikola Karabatić iznenadio reakcijom: 'Mislim da je moja mama sretnija od mene...'

Dan nakon utakmice hrvatski izbornik Goran Perkovac održao je konferenciju za medije na kojoj je govorio o porazu od Francuske i najavio sljedeći ispit na Euru, dvoboj s Mađarskom u subotu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Napravili smo analize, ima jako puno pozitivnih stvari, ima i nešto negativnih. Odigrali smo jednu jako dobru utakmicu, na visokom nivou, ali previše smo grešaka napravili. To se ne smije događati na ovom nivou. Od 16 tehničkih grešaka napravili smo pet dodavanja protivniku točno u ruke, a oni su nas ili iskotrirali, ili šutirali na prazan gol", rekao je Perkovac na početku.

"Nadam se da će dečki iz ovoga profitirati jer je potencijal u ovoj ekipi ogroman, dečki igraju ozbiljan rukomet, imaju ogromnu kvalitetu i pitanje je dana kada će ta kvaliteta donositi rezultate, nadam se da nećemo predugo čekati jer ovaj visoki novo to ne podnosi", poručio je htrvatski izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom je Perkopac otkrio kakva je situacija s Domagojem Duvnjakom, koji zbog temperature nije mogao igrati protiv Francuske.

"Sad sam baš bio s 'Duletom', on se osjeća katastrofalno, ima visoku temperaturu, boli ga cijelo tijelo. Nadamo se da će biti bolje, ali nisam optimist", otkrio je Perkovac i na kraju se osvrnuo na utakmicu s Mađarima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mađarska je fizički još jača od Francuske, imaju samo dvometraše, ali su nešto sporiji i moramo ih natjerati da trče te zabijati brze i lake golove. Ako to uspijemo, mislim da su nam šanse za pobjedu dosta dobre."

Napete i atraktivne utakmice te još jedan pohod Hrvatske na novu medalju gledatelji mogu pratiti od 10. siječnja - na glavnom kanalu RTL-a i streaming platformi VOYO.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo