'Dobra večer, Srbijo, koliko bodova imate za Hrvatsku?'

Hrvatski rukometaši najavili su u ponedjeljak navečer još jedno infarktno Europsko prvenstvo za sve nas pred televizorima.

17.1.2012.
11:13
VOYO logo

"Dobra večer, Srbijo, koliko bodova imate za Hrvatsku?", pitali smo velikog šefa u eurovizijskom tonu.

"Kol'ko bodova? Pa kol'ko vama u Hrvatskoj treba bodova?", odgovorio je gazda spreman za šalu, a onda se uozbiljio, kao da je negdje sa strane ugledao izmučeno lice Slavka Goluže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Napeto je bilo, baš napeto. Što možeš, to ti je tako. Nismo ni mogli drugo očekivati, oni su olimpijski pobjednici, te utakmice uvijek završavaju infarktno. Na Svjetskom prvenstvu u Švedskoj smo ih dobili tek u produžetku, završilo je 34:33 na kraju."

Island zaista djeluje jako, mogli bi i drugima na prvenstvu napraviti probleme... Hoće, napravit će probleme svima u našoj skupini, ali napravit će i onima u drugoj skupini s kojom se križamo. Nama je bitno da smo sada u prilici prenijeti četiri boda u nastavak natjecanja, makar neće biti lagano ni sa Slovencima ni s Norvežanima. Međutim, stvarno je Island u našoj skupini najjači pored nas, oni će ovo sve pomest. Ja mislim da mi realno možemo prenijeti četiri boda, a Island dva, i to je to.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neću puno okolišati. Kopljar se ponovno pokazao kao najslabija karika... A gledaj, prva utakmica je, ne možeš ti nikoga sada postavit... Što da ja na to kažem? Doći će i on valjda malo sebi. Nadam se da hoće.

Gdje vidite najveće greške našoj igri? A čuj, kao na svakom otvaranju velikih natjecanja, malo se pod ručnom igralo, ali mislim da će sada biti malo lakše. Makar, imamo izuzetno tešku grupu, a križamo se s još težom. Ne možemo mi dobiti dvije utakmice i ući u polufinale, mi moramo pobijediti četiri, pet teških utakmica da uđemo u polufinale. Ova pobjeda nama ništa ne garantira. Tu će se 12 momčadi boriti za medalju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kakva je situacija s Vukovićem, dojam je da on najviše nedostaje. Fali tu Vuković kao all round igrač i mislim da će se on oporaviti u sljedećih deset dana i da ćemo ga imati potpuno spremnog u drugom krugu.

Što je s Ninčevićem i Bičanićem, nisu dobili ni minute... Pa gledaj, dobro je igrao Štrlek, dobro je igrao Lacković, ma bit će mjesta za sve, dug je turnir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

YouTube - Videos from this email

Koliko Hrvatska može bolje od ovoga što je pokazala protiv Islanda? Ma mi možemo daleko bolje, ima tu prostora u napadu i kod Kopljara i kod drugih, i Ivano će biti bolji. Ne trebamo se mi plašiti ničega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kakvi su domaćini? Ma odlični, policija nas je pratila od Beograda do Vršca, recimo da je to jedan znak pažnje i korektnosti. Sve je okej.

Kamo vas vode na večeru? Ma nemam pojma, vraćam se za Beograd sad, ne znam ni gdje ću spavat, hahahaha. Ali organizacija je izuzetno dobra i nema tu nikakvih problema i što se tiče svega drugoga, mislim da će to biti na visokoj razini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo