Liga prvaka / Cindrić sjajan u remiju Kielcea, Pešićeve obrane nedovoljne za pobjedu Meškova protiv Flensburga

Image
Foto: Davor Javorović/PIXSELL

Pravu kanonadu pripremio je Rasmus Lauge za Ivana Pešića i imenjaka mu Matskevića

23.3.2019.
22:00
Davor Javorović/PIXSELL
VOYO logo

Luka Cindrić odigrao je vrhunsku utakmicu u remiju 33:33 svog Kielcea u prvoj utakmici osmine finala rukometne Lige prvaka protiv Motora. Ponajbolji hrvatski rukometaš zabio je osam pogodaka u uzbudljivoj utakmici u kojoj je Kielce ostvario dobar rezultat uoći uzvrata u Poljskoj.

Cindra je zajedno s Alexom Dušebajevim, koji je također zabio osam golova, predvodio svoju momčad. Marko Mamić također je nastupio za Kielce, ali nije se upisao u strijelce. FIlip Ivić nije se obranama proslavio na golu te je obranio samo tri od 16 upućenih lopti za skromnih 19 posto obrana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A Flensburg je u drugoj večerašnjoj utakmici Lige prvaka bio bolji od Meškova rezultatom 30:28. Pravu kanonadu pripremio je Rasmus Lauge za Ivana Pešića i imenjaka mu Matskevića. Osam pogodaka zabio je danski bombarder, a Pešić je uspio ostati na dobrih 29 posto obrana.

Šime Ivić demonstrirao je svoje plejmejkerske sposobnosti. Upisao je šest asistencija za Meškov uz četiri pogotka, dok je Sandro Obranović utakmicu završio s dva pogotka uz dvije asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liga prvaka, osmina finala

Meškov Brest - Flensburg 28:30

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Motor - Vive Kielce 33:33

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo