DOBAR SAN / Trener Mađarske prespavao odlučujuću utakmicu: 'Saznao sam od kondicijskog trenera'

Image

Portugal je izgubio od Švedske i ispao iz svojih kombinacija.

23.1.2023.
16:26
VOYO logo

Fantastična priča dolazi iz Mađarske, gdje tamošnja rukometna zajednica slavi prolazak u četvrtfinale Svjetskog prvenstva 2023. Mađari su s tri pobjede i dva poraza osvojili drugo mjesto u skupini zahvaljujući pobjedi nad Islandom u izravnom dvoboju nakon velikog preokreta. Švedska je pobjedom nad Portugalom 32:30 izbacila Pereirinu momčad iz kombinacija za prolazak dalje.

I dok su novinari uspjeli dobiti reakcije igrača nakon utakmice Švedske i Portugala, izborniku Mađarske, Chemi Rodríguezu nije bilo lako. Navodno je prespavao dvoboj u kojem se odlučivala sudbina njegove momčadi. Na takvo novinarsko pitanje odgovorio je:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pokušavao sam. Nisam gledao utakmicu. Saznao sam od našeg kondicijskog trenera Torda koji je došao u moju sobu i rekao da smo u četvrtfinalu. Naše utakmice su bile toliko stresne da se nisam želio još više opterećivati ​​gledajući druge. Svaka čast momci. Plasirali smo se na kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre, ali čeka nas sljedeća utakmica. Igrat ćemo hrabro i pokušati nastaviti u istom smjeru. Dat ćemo sve od sebe da dođemo do polufinala. Ne smijemo sami sebi postavljati granice, to sam već rekao" - zaključio je svoju uspavanu bajku Čema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo