REIĆ ŽESTOKO OSUDIO NAPAD NA VATERPOLISTE ZVEZDE: / Splitski novinar dao crni opis stanja u gradu

Image
Foto: Screenshot

Poznati splitski novinar Zdravko Reić iznio je svoje mišljenje o huliganskom napadu na vaterpoliste Crvene zvezde

12.2.2019.
11:46
Screenshot
VOYO logo

U emisiji Studio 4, na četvrtom programu HRT-a, govorilo se o napadu na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu te o posljedicama koje će taj događaj ostaviti na regionalnu Jadransku ligu. Gostovali su poznati splitski sportski novinar Zdravko Reić te dopredsjednik Hrvatskog vaterpolskog saveza Boško Lozica.

"Ovo nije ni prvi ni zadnji put. U Splitu je vrlo teška situacija. Ljudi se boje, boji se i policija i sudstvo. Zašto? Nisu stali na kraj divljacima, huliganima i onima koji stvaraju nered. Ne možemo govoriti da je ovo samo slučaj. Građani nisu htjeli pomoći vaterpolistima jer su se bojali. Gledali su i šutjeli, a ovi su se spasili bježanjem", kazao je Reić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Split je postao grad koji nema sigurnost'

"Split je postao grad koji nema sigurnost. Napadi na ulicama su česti. Ne treba sada govoriti da se takvo što događa u Zagrebu. Mi građani Splita moramo dići svoj glas te izazvati policiju da bolje i brže reagira", dodao je.

"Obiteljski i školski odgoj su nikakvi. Prijeti se nastavnicima... Imate i crkveni odgoj, isto ništa. Jedini odgoj je apel vlastima da se zaštiti sportski odgoj. Mora se više sredstava ulagati u sport", zaključio je novinar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo