Partizan i Zvezda prvi na Jarunu

Članovi zlatnog svjetskog četverca na pariće pobjeđuju i raspareni. U utrci samaca, na 28. međunarodnoj regati Croatia Openu, u subotu je na Jarunu slavio Damir Martin.

9.4.2011.
21:02
VOYO logo

"Damir Martin bio je prejak. Kad je on ubrzao, nisam se ni usudio krenuti za njim", kazao je Čop, veslač koji je u karijeri osvojio tri olimpijske medalje.

Još dva člana hrvatskog četverca bila su u finalu skifista. Mladostaška braća Sinković osvojila su treće (Valent) i peto mjesto (Martin).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dokaz je to da smo ove zime jako dobro radili. Stoga se radujem i nedjeljnoj utrci dvojaca na pariće", kazao je pobjednik.

Na Jarunu su vožene i dvije memorijalne utrke. Memorijal Niko i Jure, juniorska utrka dvojaca, posvećen je golobradim dragovoljcima domovinskog rata Nikoli Ivušiću i Juri Vujeviću, koji su ni punoljetni dali život za domovinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njihov memorijal osvojile su srpske posade, prvi su bili partizanovci, a drugi zvezdaši. Memorijal Zdravka Grahovca (veslačkog zaljubljenika) pripao je pak mlađim juniorima Mladosti (osmerac).

U utrci dvojaca bez kormilara legendarna braća Skelin, Nikša (31) i Siniša (37), bili su treći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo