Ibrahimović na Plesu pokazao svoje hladno lice!

Nogometaši PSG-a predvođeni Zlatanom Ibrahimovićem sletjeli su u Zagreb. Slavnog napadača su štovatelji dočekali povicima 'legendo', no on je hladno prošao pokraj njih i odšetao u autobus.

23.10.2012.
14:52
VOYO logo

Nakon što je PSG sletio u Zagreb, pred okupljene novinare je došao glasnogovornik tog kluba i poručio kako izjava neće biti.

Najveća zvijezda momčadi Zlatan Ibrahimović je hladnog lica prošetao Plesom, a nije se nimalo uzbudio niti kad mu je nekolicina navijača dobacivala 'Zlatane, legendo!', već je samo produžio u autobus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niti trener Carlo Ancelotti nije bio raspoložen za davanje izjava, a jedini koji je pokazao nekakvu emociju bio je sportski direktor kluba Leonardo, kojeg je 'presreo' Tofko Dedić Toti.

Borac za prava romske manjine, kojeg je Ibrahimović odbio kada je gostovao sa Švedskom u Zagrebu, na talijanskom jeziku je bivšem svjetskom prvaku dobacio: "Brate moj! Dobrodošao u Hrvatsku", a iznenađeni bivši svjetski prvak mu je zahvalio te se pridružio kolegama u autobusu, javljaju Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Dinamo Više o temi: specijal-201102150360004-Liga prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo