Zgražanje u Srbiji: 'Oni nisu dostojni ni Srbije ni nogometa'

Nogometni savez Srbije oštro je osudio huligane koji su u utorak izazvali prekid na utakmici omladinskih reprezentacija Srbije i Bosne i Hercegovine u Modriči.

12.3.2014.
14:15
VOYO logo

Direktor mladih reprezentacija srpskog Saveza Savo Milošević ispričao se Nogometnom savezu Bosne i Hercegovine, nogometnoj javnosti i mladim igračima.

"Nogomet mora zbližavati, to je njegova humana i sportska misija. Uostalom, to je bila i naša osnovna ideja kada smo ugovarali dve prijateljske utakmice omladinskih reprezentacija Srbije i Bosne i Hercegovine. Očigledno da pojedinci još žive u nekom prošlom vremenu i mi se od takvih ograđujemo, jer nisu dostojni ni Srbije ni nogometa", rekao je Milošević, bivši proslavljeni srpski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još jedna od legendi srpskog nogometa i njegov zamjenik Mitar Mrkela uputio je posebnu poruku nakon incidenta i utakmice koja će ostati zapamćena po tome što nije završena.

"Baš zbog te činjenice, želimo igrati što češće protiv naših susjeda. Zato su ovakve utakmice i najposjećenije, jer imaju plemenitu misiju da promoviraju prijateljstvo, toleranciju i sportski duh u regiji. Osuđujući incident u Modriči, šaljemo ispriku i jasnu poruku da ćemo nastaviti raditi u interesu zbližavanja naroda, kako na nogometnom terenu, tako i van njega", poručio je Mrkela za Kurir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo