ZABORAVLJENI VATRENI KONAČNO PRONAŠAO SPAS? / Nije igrao godinu dana, Dalić ga još zove, a sada ga traži engleski velikan

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Za njega se još jedino čuje na prozivkama izbornika Zlatka Dalića koji ga iz nekog razloga i dalje uvrštava među Vatrene

15.1.2020.
17:06
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Sigurno ne najveće i najzanimljivije, ali moglo bi to biti najugodnije iznenađenje ovog zimskog prijelaznog roka, barem za nas u Hrvatskoj. Naime, postoji opcija da ove zime vratar hrvatske nogometne reprezentacije, Lovre Kalinić, ostvari spasonosni transfer.

Kalinić je trenutno zaglavio u premijerligašu Aston Villi i to kao četvrti vratar, a za njega se još jedino čuje na prozivkama izbornika Zlatka Dalića koji ga iz nekog razloga i dalje uvrštava među Vatrene. Do sada je Kalinić bio zamjena Nicku Popeu i Orjanu Nylandu, ali kako ovi nisu zadovoljni niti njima dvojicom, što toliko i ne čudi jer su primili 37 golova u 21 utakmici, doveli su im Pepea Reinu i Kalinića automatski degradirali na mjesto četvrtog vratara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia, Shutterstock Editorial

single club/league/player publications/services.

Aston Villa goalkeeper Lovre Kalinic (28) during the The FA Cup 3rd round match between Aston Villa and Swansea City at Villa Park, Birmingham Aston Villa v Swansea City, The FA Cup., 3rd round - 05 Jan 2019, Image: 405467805, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists (outside the EU), club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images (+15 in extra time). No use to emulate moving images. No use in betting, games or, Model Release: no, Credit line:

Ostaje u Engleskoj

Hrvatski je vratar posljednji nastup uposao prije malo manje od godinu dana, odnosno u veljači 2019. godine, a od tada mu nitko u Villi nije niti pružio priliku. Kalinić je za Aston Villu odigrao osam utakmica u kojima je primio 15 golova, ali kada se pogleda skor aktualnih vratara Ville, možda je logičnije zaključiti kako možda ipak nije toliki problem u vratarima.

No, na stranu sada s Villom, Kalinić je navodno, prema pisanjima Football Insidera, dobio ponudu West Hama. Trener istočnolondonskog diva, David Moyes, potražuje još jednog vratara za svoju momčad, a možda mu prazninu popuni hrvatski vratar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo