ZA KOVAČA PROTIV PSG-A DEBITIRAO MLADI HRVAT: / Bivši izbornik je otkrio i Antu Rebića, HNS mora požuriti i preteći Nijemce

Image
Foto: Screenshot

Debi Nike Kovača na klupi Bayerna bio je i debi za jednog mladića koji bi mogao postati hrvatski reprezentativac

22.7.2018.
22:00
Screenshot
VOYO logo

Niko Kovač debitirao je na klupi minhenskog Bayerna pobjedom protiv PSG-a rezultatom 3:1, a kako niti jedna momčad još uvijek nema na raspolaganju sve igrače priliku su dobili mnogi mladi talenti.

Sudar generacija

Posebnu pažnju zaslužio je sudar generacija koji se sinoć dogodio, naime, pogodak za PSG postigao je Timothy Weah čiji je otac Milanova legenda i aktualni predsjednik Liberije George Weah. Branio je Gianluigi Buffon, koji je svoju prvu profesionalnu utakmicu odigrao prije 23 godine, kada se 1995. u dresu Parme sučelio protiv Milana za kojeg je tada igrao George Weah.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi talent

Jedan od talenata koji su sinoć dobili priliku je i Hrvat Josip Stanišić kojeg je Niko Kovač na teren poslao od prve minute. Riječ je o braniču 2000. godišta koji je već godinu i pol u Bayernu, a s klubom je već osvojio kadetsku Bundesligu te jugozapadnu skupinu juniorske Bundeslige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema nastupa za reprezentaciju

Igra desnom nogom, a visok je 186 centimetara. Rođen je i odrastao u Njemačkoj, ali uz njemačku putovnicu ima i hrvatsku. Zanimljivo, iako je očigledno riječ o velikom talentu s obzirom na to da ga je prepoznao i Bayern, Stanišić nije nastupao za mlade vrste ni Njemačke, a ni Hrvatske.

Čeka se HNS

Niko Kovač poznat je po tome da je otkrio Antu Rebića, a možda bi ovaj puta HNS trebao požuriti pa zakapariti još jednog mladog igrača kojeg je on odabrao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo