VIDEO: / Evo gola za kojeg mnogi tvrde da je namješten

Crnogorski vratar Vukašin Poleksić demantirao je da je pokušao namjestiti utakmicu između svoga Debrecena i Liverpoola, 2009. godine u Ligi prvaka.

6.2.2013.
13:22
VOYO logo

Podsjećamo, danski dnevnik Ekstra Bladet objavio je kako su mu izvori iz Europskog policijskog ureda (Europol) potvrdili da je spomenuta utakmica bila predmet istrage.

Navodno je kladioničarska mafija pristupila Poleksiću i podmitila ga da u dvoboju na Anfieldu primi najmanje tri gola. No, utakmica je završila samo s 1:0 za Liverpool.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poleksić je, inače, kažnjen dvogodišnjom suspenzijom jer nije prijavio pokušaj podmićivanja iste te sezone u dvoboju koji je Debrecen izgubio od Fiorentine s 4:3. Zabrana bavljenja nogometom mu je istekla ove sezone. http://videa.hu/flvplayer.swf?v=0Zta620Oe87ZY26n

"Svatko tko je gledao utakmicu zna da su priče o namještaljki glupost. Bila mi je to najveća utakmica u karijeri, a Liverpool mi je oduvijek bio najdraži klub. Ne mogu vjerovati što ljudi govore o meni, ali nije me briga jer znam da sam čist", rekao je Poleksić za Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo