VIDEO: / TUGA I JAD U MADRIDU! Barca vec moze poceti slaviti

Samo dva koraka dijele Barcelonu od naslova spanjolskog nogometnog prvaka. U 36. kolu katalonski je velikan na svom Camp Nou savladao Real Sociedad 2:0.

9.5.2015.
20:42
VOYO logo

Iako je Barcelona apsolutno dominirala od samog pocetka, samim cudom sastav Luisa Enriquea nije uspio postici pogodak vec u prvom dijelu.

No, pogreske iz prvog dijela Barcelona je uspjela ispraviti u nastavku. Tako je vec u sestoj minuti drugog dijela mrezu zatresao Neymar. Gol je postignut nakon ubacaja Lionela Messija, a jedan od branica gostujuceg sastava loptu je dirao taman toliko da ona idealno stigne do Neymara na drugoj vratnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konacnih 2:0 postavio je Pedro Rodriguez u 86. minuti sjajnim skaricama i njegov je potez svakako najljepsi na utakmici.

http://cdn.playwire.com/bolt/js/zeus/embed.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajmo da Ivan Rakitic ovu utakmicu nije bio niti na Barceloninoj klupi buduci ga je Enrique odlucio odmoriti.

Jedini Barcin rival u borbi za naslov, Real, odigrao je kod kuce tek 2:2 protiv Valencije na Santiago Bernabeuu i tako se prakticki oprostio od borbe za naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golovima Alcacera i Fuega vodila je Valencia 2:0 vec u 26. minuti a s time se rezultatom otislo na odmor. U sudackoj nadoknadi prvog poluvremena Cristiano Ronaldo je propustio smanjiti iz jedanaesterca. U drugom dijelu Real je uspio doci do izjednacenja, ali ne i potpunog preokreta, a strijelci za domace bili su Pepe i Isco.

http://cdn.playwire.com/bolt/js/zeus/embed.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva kola prije kraja sezone Barcelona tako ima cetiri ogromna boda prednosti i pobjeda u sljedecem kolu osigurala bi joj novi naslov.

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo