VIDEO: / Procurilo je u javnost! Ponudili su 18 puta više nego za Kramarića

U španjolskom televizijskom šou pod imenom El Chiringuito procurila je u ponedjeljak navečer informacija da je Chelsea prošlog tjedna pokušao senzacionalno dovesti Garetha Balea iz Real Madrida.

30.12.2014.
9:21
VOYO logo

Od ranije je bio poznat interes Manchester Uniteda za Baleov transfer, ali ne i Chelseajev. Londonski je klub navodno ponudio čak 130 milijuna eura za transfer brzonogog Velšanina, ali njihova ponuda nije pala na plodno tlo, prema riječima FIFA-inog agenta Francoisa Gallarda.

Usporedbe radi, ponuda za Balea je 18.5 puta veća od one koju je Chelsea u ponedjeljak poslao Rijeci za transfer Andreja Kramarića. Da je kojim slučajem Real prihvatio Chelseajevu ponudu za transfer Balea, postao bi to najskuplji transfer u povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bale je i trenutno na samom vrhu ljestvice najvrjednijih transfera uz bok Cristianu Ronaldu. Naime, za njegov je dolazak iz Tottenhama 2013. godine Real iskeširao između 90 i 100 milijuna eura, dok je visina odštete za dolazak Ronalda na Santiago Bernabeu 2009. godine iz Manchester Uniteda iznosila 94.4 milijuna eura.

//www.youtube.com/embed/M8Kg4bJ6Msg

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo