[VIDEO] OVAKO JE IZGLEDALO 'ŠKOLOVANJE' RIJEČANA: / Neshvatljivo na koji su način primili neke golove; Ubili su ih u pojam - do kraja!

Image
Foto: Profimedia

Ovako su pali svi golovi u dvoboju AZ Alkmaara i Rijeke (4:1)

29.10.2020.
23:07
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Rijeke u četvrtak su navečer, na gostovanju u Alkmaru kod AZ-a u 2. kolu Europske lige, doživjeli potop 4:1. Više o tome pročitajte - OVDJE. Prerano je pala Rijeka u prvih 20. minuta. Rijeka je primila pogotke u trenucima kad to nije htio Simon Rožman.

U prvih 20 minuta Rijeka primila dva gola

Već u šestoj minuti dvoboja domaći kapetan Teun Koopmeiners realizirao je kazneni udarac nakon što je DarkoVelkovski nesmotreno srušio desetku domaćih Danija de Wita. Golman Rijeke Nevistić je otišao u lijevu stranu, a lopta u sredinu. OVDJE pogledajte taj gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 20. minuti AZ Alkmaar je poveo s 2:0. Ivan Tomečak kod centra je krivo dodao jednu loptu koju je sekundu prije presjekao na lijevoj strani terena, ona je došla do Fredrika Midtsjøa koji predivnim dodavanjem po ravnini, dubinski, izbacuje cijelu obranu Rijeke i upošljava napadača Alberta Guðmundssona koji zabija nakon samo dva dodavanja od oduzimanja lopte. Lopta je kod maestralnog dodavanja prošla kroz 4 igrača Rijeke. OVDJE pogledajte taj trenutak...

U drugom dijelu AZ je ponovno zabio odmah na početku i ubio u pojam Riječane ali ono - do kraja! U 51. minuti strijelac je bio JesperKarlsson koji je nakon duge lopte iz vlastite polovice kratko vagao riječkog braniča i zabio u suprotni kut s lijeve strane kaznenog prostora. Prije toga, Riječani su bili izgubili loptu na svojoj polovici, u zadnjoj liniji, a AZ Alkmaar je onda u samo dva dodavanja, od toga jednim dugim, postigla gol. Nevistić nije uspio obraniti udarac Karlssona s lijeve strane, malo iz kosa za 3:0... OVDJEpogledajte taj gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potop Riječana nastavio se u 60.

Potop Riječana nastavio se u 60. minuti. Ponovno je Rijeka izgubila loptu na protivničkoj polovici, Nizozemci se ponovno brzo otvaraju i jedna dijagonalna lopta na desnoj strani terena je došla do kapetana Koopmeinersa, koji je lijepim ubačajem u sredinu uposlio već spomenutog Alberta Guðmundssona koji pogađa za 4:0 iz naleta s nekih 4 metra. Ovog je puta AZ Alkmaar do gola došao nakon osam dodavanja. OVDJE pogledajte taj trenutak.

Počasni gol za Riječane zabio je SandroKulenović, napadač Dinama na posudbi u Rijeci u 72. Moramo biti iskreni i priznati kako je tome prethodila lijepa akcija Riječana. Stjepan Lončar je s otprilike 35 metara uspio prebaciti obranu nizozemske momčadi, Kulenović je odlično primirio loptu i zabio pored nemoćnog vratara Bizota. Pet dodavanja prethodilo je pogotku, barem prema onom što se vidi na snimci koju možete vidjeti - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sljedećem kolu na Rujevicu dolazi veliki Napoli

Nakon dva kola na vrhu skupine je AZ s maksimalnih šest bodova, slijede Napoli i Real Sociedad sa po tri, dok je Rijeka posljednja bez bodova.

Za tjedan dana u 3. kolu Rijeka će u 3. kolu ugostiti Napoli, a istovremeno će Real Sociedad biti domaćin AZ Alkmaaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo