VIDEO: / O ovoj Messijevoj prevari će se dugo pričati!

Nogometaši Barcelone pobijedili su u gostima kod Atletico Madrida s 2:1 u posljednjoj utakmici 25. kola španjolskog prvenstva.

27.2.2012.
8:42
VOYO logo

Ponovno su Katalonci opasno visjeli, a na kraju su pobijedili pogotkom o kojem će se sigurno još dosta pričati sljedećih dana. Lionel Messi je u 81. minuti sjajno pogodio iz slobodnog udarca skroz iskosa s lijeve strane kaznenog prostora, ali u trenucima dok su domaći nogometaši još namještali živi zid. Svi njihovi protesti, međutim, nisu pomogli, sudac je priznao gol i Barcelona je došla do pobjede na jedinom stadionu na kojem je u mandatu Pepa Guardiola dvaput poražena.

Messiju je, pak, ovo bio 15. ligaški pogodak u karijeri protiv Atletica koji mu je najdraža mušterija. Nijednom drugom klubu nije, naime, zabio više od deset puta. Ujedno mu je to bio prvi zgoditak iz slobodnog udarca ove sezone i 28. ukupno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Genijalni Argentinac je, međutim, u prvom poluvremenu dobio i žuti karton zbog igranja rukom. Prvi mu se put u karijeri dogodilo da je u istoj sezoni skupio pet žutih kartona u Primeri što znači da će morati pauzirati u sljedećem kolu kada Barcelona dočekuje Sporting Gijon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je Messi aktivan i kod vodećeg gola Barcelone u 36. minuti. U svom je stilu osvojio velik dio prostora, gurnuo loptu na lijevu stranu Cescu Fabregasu, a ovaj je ubacio pred gol gdje Dani Alves nije imao težak posao. Ostalo je, ipak, visjeti u zraku je li Brazilac bio u zaleđu.

Atletico je izjednačio u 48. minuti kada je Sergio Busquets nakon kornera domaćih nespretno glavom isporučio loptu Falcau za njegov 15. prvenstveni pogodak sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo