[VIDEO] DIVLJAČKI ISPAD ANTE REBIĆA, NAKON UTAKMICE NAPAO GA TRENER: / 'Apsurdno je da ga za to nisu isključili'

Image
Foto: Profimedia

Naime, u 36. minuti je laktom namjerno u potiljak udario braniča Torina Armanda Izza

29.1.2020.
10:50
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativni napadač Ante Rebić bio je asistent za prvi pogodak Milana u 4-2 (1-1, 2-2) pobjedi protiv Torina nakon produžetka u četvrtfinalu Talijanskog kupa.

Rebić je u 12. minuti probio lijevi bok i potom odličnom prizemnom loptom uposlio Bonaventuru koji je doveo Milan u vodstvo od 1-0. Torino je do preokreta stigao s dva gola Bremera u 34. i 71. minuti te se činilo kako će "granata" do iznenađujuće pobjede. No, u prvoj minuti sudačke nadoknade je igrač koji je ušao s klupe Calhanoglu uspio poravnati na 2-2 i odvesti susret u dodatnih 30 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U produžetku je Calhanoglu kompletirao preokret u 106. minuti, da bi Ibrahimović u 108. pogodio za konačnih 4-2.

Image
Foto: Profimedia

November 3, 2019, Milan, United Kingdom: Ante Rebic of AC Milan pictured on the bench during the Serie A match at Giuseppe Meazza, Milan. Picture date: 3rd November 2019. Picture credit should read: Jonathan Moscrop/Sportimage, Image: 481025858, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Jonathan Moscrop / Zuma Press / Profimedia

Incident

Rebić je igrao za Milan do 105. minute, ali je tijekom utakmice imao i jedan vrlo ozbiljan ispad zbog kojeg je vrlo lako mogao dobiti i crveni karton. Naime, u 36. minuti je laktom namjerno u potiljak udario braniča Torina Armanda Izza. Sudac Fabrizio Pasque dao mu je samo žuti karton, a zbog toga je trener Torina, Walter Mazzari, poludio nakon utakmice. "Apsurdno je da Rebić nije dobio crveni karton. Tko god je bio u VAR prostoriji to je trebao vidjeti", komentirao je na kraju utakmice Torinov trener Walter Mazzari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica je bila podosta gruba i sudac je morao podijeliti čak osam žutih kartona. Snimku Rebićeva prekršaja možete pogledati ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo