VELIKANI SE BORE ZA HRVATSKOG BRANIČA: / 'Impresivan je i ključan za napredak svog kluba'

Image

Poznati talijanski sportski list Gazzetta dello Sport raspisala se o borbi dva velikana europskog nogometa za usluge hrvatskog reprezentativnog braniča Šime Vrsaljka.

26.4.2016.
19:29
VOYO logo

"I dok se Juventus započinje proces jačanja momčadi za iduću sezonu, prvaci Italije dobili su konkurenciju u vidu Arsenala u borbi za potpis Šimu Vrsaljka", piše Gazzetta pa navode kako je Hrvat od dolaska u Sassuolo 2014. impresivan te je ključan što je klub od tada toliko napredovao.

Tko je financijski moćniji?

Isti list piše kako Juventus prati braniča Sassuola već neko vrijeme te napominju da su klubovi u odličnom odnosu s obzirom na transfere Simonea Zaze i Domenica Berardija. Međutim, sada su dobili konkurenciju iz Engleske jer Arsene Wenger također želi pojačati zadnju linijiu. Daily Star tvrdi da su Topnici spremni platiti za njega 15 milijuna eura što bi mogao biti problem za Juventus koji se ne može financijski boriti s Englezima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na to da izvršni predsjednik Juventusa Giuseppe Marotta u posljednje vrijeme nastoji zadržati glavne zvijezde u klubu, a tek onda gledati koga dovesti izgledno je da će Juventus biti prisiljen mijenjati svoje ljetne želje. Najtrofejniji talijanski klub u ponedjeljak je peti put zaredom osvojio naslov prvaka i upravo na tom uspjehu žele graditi momčad koja bi dogodine trebala biti konkurentna kako doma tako i u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo