Ćorluka progovorio o svom privatnom životu, o Franki ni riječi

'Zločesto je podvaljivati mi neuredan život ako mi se ne može naći mana na terenu.

29.10.2012.
11:21
VOYO logo

Branič Lokomotiva i hrvatske reprezentacije Vedran Ćorluka priznao je da je nakon nekoliko loših rezultata svlačionicu njegovog kluba zapljusnulo loše raspoloženje.

"Puno smo očekivali od prethodna tri kola, a osvojili samo jedan bod. Propustili smo veliku prigodu da se zadržimo pri vrhu. Nismo igrali loše, ali nam je nedostajalo sreće, previše smo toga promašili. Srećom već u srijedu slijedi kup, pa nećemo imati previše vremena za tugovanje. Eto nam prilike da se vratimo na pobjednički kolosijek. Ne čitam ruske novine niti pratim njihove ocjene, no svojom igrom sam općenito gledajući zadovoljan, jedino što me i dalje muči su tetive. Sigurno neću na operaciju, pokušat ću za vrijeme zimske stanke mjesec i pol do početka priprema mirovati i nastaviti liječenje konzervativnim metodama, a nastavi li se staro stanje i na proljeće razmislit ću i to dobro o operativnom zahvatu jer ni to nije garancija ozdravljenja", izjavio je Ćorluka za Sportske novosti pa se osvrnuo na česte napise o njegovom noćnom životu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drago mi je što je izbornik stao iza mene, Slaven također, i što sam im se odužio igrama na terenu. Smeta me kopanje po privatnom životu na način da mi se vade fotografije iz privatne kolekcije koje se svako malo razvaljuju pa ispada da sam svaku noć vani, a izašao sam dvaput u dva mjeseca. Moj privatni život se tiče samo mene, moje obitelji, prijatelja i tek u slučaju nekog problema trenera. Zločesto je podvaljivati mi neuredan život ako mi se ne može naći mana na terenu. Razumio bih da sam picajzla na terenu, a vani mangup pa da me mediji deru, no ja sam na terenu veći mangup nego u privatnom životu", kaže Čarli koji je prepričao i susrete s predsjedicom kluba Olgom Jurjevnom Smorodskajom.

"Ne drži motivacijske govore, ali dođe u svlačionicu. Nakon poraza kritizira igrače sve od reda, ono, baš opali po nama, pita zašto ovo, zašto ono... Ali nakon pobjeda si također da oduška u slavlju, sa svima se grli i ljubi, ne skriva emocije", kaže Ćorluka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo