KRAMA, PAKIRAJ SE I BJEŽI: / Vardy ispisao povijest engleskog nogometa!

Image
Foto: OLI SCARFF

U derbi 14. kola u Premiershipa Leicester City i Manchester United su odigrali bez pobjednika (1:1), a nastavile su se loše vijesti o Andreju Kramariću.

28.11.2015.
18:08
OLI SCARFF
VOYO logo

Već šesti put u posljednjih sedam utakmica Kramarić nije u zapisniku, najskuplje pojačanje u povijesti 'lisica' nije nimalo u milosti trenera Claudija Ranierija. Posljednje kolo siroti Kramarić je igrao za mladu momčad Leicestera protiv Newcastlea. Sad će opet biti gledatelj, ali u kakvoj je formi Jamie Vardy, nije niti čudno. On je opet zabio, ovo mu je bila 11. uzastopna utakmica u Premiershipu u kojoj je poentirao, te je golom u 24. minuti preskočio rekord Ruuda van Nistelrooya.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://dai.ly/x3g0po1

No, veselje na King Power stadionu je splasnulo pred odlazak na odmor. Oni nestrpljivi su već pohrlili na pitu, a u prvoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena izjednačio je Bastian Schweinsteiger. Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao. Domaći navijači pokazali su i svoju vulgarnu stranu, vrijeđali su napotrebno Van Nistelrooya, a legendarni Nizozemac se oglasio preko Instagrama i čestitao nogometašu koji mu je oduzeo rekord.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gospodski potez velikog nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ludnica u Bournemouthu

I dok nije počeo derbi, odigrano je čak pet utakmica u kojem su gledatelji vidjeli vrlo neizvjesne utakmice. Iako su njihovi ljubimci nadigrali Southampton s 3:1, vjerojatno najtužniji kući su otišli navijači Manchester Cityja. Sredinom drugog poluvremena se ozlijedio Sergio Aguero, Argentinac se uhvatio za gležanj i za njega je utakmica bila završena. Inače, tek se nedavno vratio nakon dulje pauze. Kevin de Bruyne, Fabian Delph i Aleksandar Kolarov bili su strijelci za City, a Long za goste.

http://dai.ly/x3g05d2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nevjerojatnu utakmicu odigrali su Bournemouth i Everton. Gosti su vodili s 2:0 (Funes Mori, Lukaku) do 80. minute, da bi u 87. bilo 2:2 (Smith, Stanislas). Ross Barkley je u petom minuti sudačke nadokande doveo 'toffiese' opet u vodstvo, ali u sljedećem napadu je Junior Stanislas drugim golom bacio stadion u trans. Oduševljeni navijači utrčali su u teren...

http://dai.ly/x3g051d

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aston Villa opet izgubila

Newcastle je poveo kod Crystal Palacea golom Papiss Cissea, ali do kraja utakmice su primili pet komada (5:1). Jedino tužniji od njih bili su navijači Aston Ville. Nakon 14 kola i dalje imaju samo jednu pobjedu i pet bodova na kontu. Kako kod kuće nisu pobijedili Watford (2:3), stvari su vrlo jasne. Slavni klub iz Birminghama na putu je prema drugoj ligi.

Rezultati 14. kola:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

AFC Bournemouth - Everton 3:3 Aston Villa- Watford 2:3 Crystal Palace - Newcastle United 5:1 Manchester City - Southampton 3:1 Sunderland - Stoke City 2:0 Leicester City - Manchester United 1:1

Redoslijed: Manchester City i Leicester City 29, Manchester United 28, Arsen al (-1) 26, Tottenham (-1) 24...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo