KAKVO OLAKŠANJE / Utakmica Dinama i Škupija ipak će se prikazivati u Hrvatskoj, evo gdje ćete je moći gledati

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Sve do ponedjeljka poslijepodne bilo neizvjesno hoće li se utakmica prenositi u Hrvatskoj

25.7.2022.
19:35
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Dinama, aktualnog prvaka Hrvatske, u utorak u 21 sat igraju uzvratnu utakmicu drugog pretkola Lige prvaka protiv makedonskog Škupija. Modri su u prvoj utakmici kiksali, odigrali su 2:2 na svom Maksimiru i bila je to vrlo napeta i neizvjesna utakmica. Dinamo je bez obzira na sve veliki favorit za prolazak, a hoće li tako i biti vidjet ćemo sutra.

Iako je sve do ponedjeljka poslijepodne bilo neizvjesno hoće li se utakmica prenositi u Hrvatskoj, predvečer je došla informacija kako je HTV otkupio prava na prijenos utakmice i moći će se gledati u predviđenom terminu na HRT 2 kanalu. Ipak, utakmica će se, kako tvrde s HTV-a, prenositi u kombinaciji s teniskim turnirom u Umagu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S obzirom na prijenos tenisa iz Umaga HTV će imati kombinirani prijenos. Komentator utakmice bit će Robert Jelečević", kazali su s HTV-a.

Naime, sve do prije nekoliko sati niti jedna hrvatska televizija, niti streaming servis nije osigurao prijenos iz utakmice iz Makedonije. Prema informacijama koje dolaze iz Makedonije, utakmicu skopskog kluba i Dinama trebala je prenositi samo albanska televizija Supersport i to na svom PPV kanalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DOKLE VIŠE /

Hoće li se Dinamo ikada uozbiljiti? Nitko nije primijetio goleme propuste koji bi Plave mogli stajati uspješne sezone

Image
DOKLE VIŠE /

Hoće li se Dinamo ikada uozbiljiti? Nitko nije primijetio goleme propuste koji bi Plave mogli stajati uspješne sezone

Nema interesa

Razlog je vrlo slab i gotovo nikakav interes za prijenosom Škupijevih utakmica u Makedoniji. Škupi je albanski klub i nema baš neki renome, relativno je kasno osnovan i interesa za njegovim utakmicama baš i nema. Makedonci niti prvu utakmicu nisu prenosili već je to odradio spomenuti kanal Supersport.

Inicijalno, sve je zapelo zbog nekoliko tisuća eura razlike između onog što su Hrvati spremni dati i onoga koliko Makedonci traže za prijenos. No, na kraju je dogovor ipak pao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imali smo već ranije ovakvih situacija s prijenosima hrvatskih klubova u Europi i na kraju je uvijek barem netko otkupio prijenos, a kako vidimo i ovaj put je priča dobila sretan kraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo