UMJESTO HIGUAINA: / Hrvatski napadač idealna zamjena za vodećeg strijelca Serije A

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
28.3.2016.
22:32
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Sjajni argentinski napadač uvjerljivo je vodeći strijelac talijanskog nogometnog prvenstva u kojem je u ovoj sezoni za Napoli postigao 29 pogodaka u 30 odigranih prvenstvenih utakmica. Također, njima je i najzaslužniji za samo tri boda zaostatka koja klub ima u odnosu na "vječne" prvake, torinski Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši napadač madridskog Reala sve se češće spominje u kontekstu prelaska u redove Manchester Uniteda, no treba znati da će sve zainteresirani strane itekako duboko morati gurnuti ruku u džepove požele li konkretizirati posao dovođenja 28-godišnjaka kojeg je Napoli ugovorom vezao do kraja lipnja 2018. godine.

Kalinić nije u braku s trenerom

Kako bilo, otiđe li Higuain, javljaju talijanski izvori, na njegovo bi mjesto doveden mogao biti Nikola Kalinić kojem je i samo jedna sezona u Seriji A bila dovoljno za interes mnogih tamošnjih klubova. Postigao je Hrvat jedanaest ligaških golova i okrenuo poglede na sebe, a nije nepoznato da je već dulje vrijeme u središtu pažnje kluba iz Napulja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čitam ja novine, no nitko me nije kontaktirao. Nikola želi igrači rasti, ali je u ovome trenutku zahvalan treneru Paulu Sousi i Fiorentini na ukazanom povjerenju. Između njega i trenera postoji uzajamno povjerenje, međutim, nisu u braku i budućnost ih ne mora nužno povezivati", izjavio je nedavno Kalinićev agent Tomislav Erceg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo