U Realu 'plaču' zbog remija i nepravde nad Lukom Modrićem

Brazilski branič Real Madrida Marcelo priznao je da je njegova momčad podbacila na gostovanju kod Osasune u 16.

15.12.2013.
12:47
VOYO logo

Osasuna je imala vodstvo 2:0 i igrača više, nakon što je kapetan gostujućeg sastava Sergio Ramos krajem prvog poluvremena zaradio svoje 18. isključenje u dresu Real Madrida. Kraljevi su se golovima Isca u 45. i Pepea u 80. minuti vratili i okončali utakmicu rezultatom 2:2.

"Loše smo započeli utakmicu i prekasno smo reagirali. Naša momčad je pokazala veliki trud, ali ovaj remi je za nas poput poraza. Znamo da smo ovu utakmicu trebali dobiti, ali smo se prekasno probudili. Suci? Bez komentara. Trebalo smo pobijediti i izbjeći bilo kakve rasprave o suđenju", rekao je Marcelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Direktor Real Madrida Miguel Pardeza okomio se na suca Closa Gomeza, a njegova glavna zamjerka je nedosuđeni kazneni udarac nakon prilično evidentnog prekršaja Alejandra Arribasa na Luki Modrićuu 18. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Crveni karton utječe na vašu izvedbu, onemogućuje vam da igrate onako kako možete. Prvi žuti karton za Ramosa nije bio opravdan, a bez njega ne bi kasnije bio isključen. Osim toga, smatram da je bio penal na Modriću što je moglo promijeniti tijek utakmice", istaknuo je Pardeza.

//www.youtube.com/embed/ab4y04ZGMq0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real sada zaostaje pet bodova za vodećom Barcelonom koja je u subotu s 2:1 bila bolja od Villarreala.

Trener Reala Carlo Ancelotti je nakon utakmice komentirao novi crveni karton Ramosa i povlačenje Modrića s travnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U tom trenutku sam pokušao shvatiti taj crveni karton, ali nisam mogao. I kasnije sam ga pokušavao shvatiti i opet nije išlo. Ne volim nikako komentirati suce, ali taj crveni je po meni bio gruba pogreška. Prvi žuti koji je Ramos dobio je također bio greška", rekao je Ancelotti kojeg su španjolski novinar upitali i zašto je relativno rano (u 65. minuti) zamijenio hrvatskog nogometaša Luku Modrića.

"Luka nije bio posve spreman. Dobio je udarac u Kopenhagenu, u utakmici Lige prvaka", dodao je Talijan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo