Darija Srnu potresla tragedija: 'Igrači i treneri su u šoku! Nemam riječi...'

Nogometni klub Šahtar je na svojim službenim stranicama objavio da je u prometnoj nesreći u Donjecku smrtno stradao 25-godišnji Maicon Pereira de Oliveira.

8.2.2014.
13:13
VOYO logo

Kapetana ukrajinskog kluba Darija Srnu i suigrače je u subotu ujutro šokirala tragična vijest o stradavanju kolege.

"Šahtar s velikim žaljenjem javlja da je 8. veljače tragično završio život Maicona Pereire de Oliveire. Poginuo je u prometnoj nesreći u Donjecku. Bio je talentiran nogometaš, otvoren i prijateljski raspoložen prema svima. Maicon je volio život i na njega je uvijek gledao pozitivno. Tragedija nam je uzela predivnu osobu. Maicon je imao tek 25 godina i ovo su jako teški trenuci za sve nas. Šahtar izražava iskrenu i duboku sućut Maiconovoj obitelji i prijateljima. Neka počiva u miru...", stoji na službenoj stranici Šahtara na kojoj se oglasio i šokirani Srna:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/3B3LT0kTqgc

"Ujutro nas je okupio trener i priopćio groznu vijest o Maiconu. Svi igrači i treneri su u šoku. Nemam riječi... Izgubili smo jako dobrog momka, prijatelja, kolegu... Ovo je tragičan trenutak za sve kojima je Šahtar u srcu. Svi treninzi su otkazani. U ovoj vrlo teškoj situaciji moramo se skupiti i pokušati prebroditi ovu tragediju. Napravit ćemo sve što je u našoj moći da pomognemo Maiconovoj obitelji. U velikoj smo tuzi i boli", kazao je kapetan Šahtara i hrvatske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo