karizmatični kapetan / Tužan dan za sve nogometne fanatike: u zasluženu mirovinu odlazi veliki Steven Gerrard

Image

Gerrard je proveo 17 godina u Liverpoolu, 12 kao kapetan, i osvojio je sedam velikih trofeja uključujuči i naslov pobjednika Lige prvaka

24.11.2016.
13:40
VOYO logo

Bivši kapetan Liverpoola i engleske nogometne reprezentacije Steven Gerrard objavio je u četvrtak da prekida igračku karijeru u 36. godini.

Gerrard je proveo 17 godina u Liverpoolu, 12 kao kapetan, i osvojio je sedam velikih trofeja uključujuči i naslov pobjednika Lige prvaka. Zadnjih 18 mjeseci igrao je za LA Galaxy.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogu potvrditi medijska nagađanja da se povlačim iz profesionalnog igranja nogometa", kazao je Gerrard.

"Imao sam nevjerojatnu karijeru i zahvalan sam za svaki trenutak koji sam proveo u Liverpoolu, engleskoj reprezentaciji i LA Galaxyju", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gerrard je zabio 21 gol u 114 utakmica u dresu 'Gordog Albiona', više od njega nastupa za reprezetaciju imaju samo Peter Shilton, Wayne Rooney i David Beckham.

Igrao je na šest velikih turnira, kao kapetan je predvodio Englesku na Svjetskom prvenstvu 2010., na Euru 2012. i na SP-u 2014.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S Liverpoolom, za koji je odigrao 710 utakmica u kojima je zabio 186 golova, osvojio je i dva FA kupa, tri Liga kupa, Kup UEFA, UEFA Super Kup i Community Shield.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo