Oni su vrlo dobro 'ugušili' Modrića

Real je s mršavih 2:1 nadigrao Betis na otvaranju sezone. Do pobjede su Madrižani stigli tek u završnici utakmice, dok su njihovi rivali iz Barcelone na startu deklasirali Levante s ogromnih 7:0.

19.8.2013.
9:43
VOYO logo

Novi trener Reala Carlo Ancelotti nakon utakmice nije bio oduševljen, a to se moglo jasno isčitati iz njegove izjave s konferencije za novinare:

"Nismo igrali dobro protiv Betisa, ali ćemo biti bolji. Ako želimo igrati kvalitetan nogomet, onda naši nogometaši moraju biti spremni raditi na terenu", poručio je talijanski stručnjak. Luka Modrić se također nije iskazao u utakmici koju će navijači 'kraljevskog kluba' pokušati što prije zaboraviti. Ancelotti je ipak nekog i pohvalio - Isca, novopridošlo pojačanje iz Malage.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je nadaren nogometaš, odigrao je fantastičnu utakmicu, gol i asistencija - fantastično."

Novi trener očito će nastaviti muke Ikeru Casillasu, pod Joseom Mourinhom je bio rezerva na kraju sezone, a tako je krenuo i u novu sezonu. Na klupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izabrao sam Diega Lopeza zbog nekih sitnica. Razgovarao sam s Casillasom, ponaša se jako profesionalno i ima veliku želju za igrom."

Nogometni internet-portal Goal.com i nije bio oduševljen onim što je Modrić pokazao, pa ga je ocijenio s niskom ocjenom od 2.5. Slabiji od Modrića u sastavu je Reala bio jedino Carvajal (ocjena 2).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nogometaši Betisa su vrlo dobro ugušili njegovu kreativnost. Nerijetko je bio podalje od mjesta događanja, od lopte", napisano je za Modrićevu igru na startu nove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo