ODLIČAN POSAO / Trener Hajduka nakon veličanstvene pobjede juniora: 'Imam privilegiju voditi ovu momčad'

Image

Hajduk će u četvrtfinalu igrati protiv boljeg iz ogleda Borussije Dortmund i PSG-a.

28.2.2023.
17:05
VOYO logo

Juniori Hajduka pobijedili su Manchester City 2:1 u osmini finala Lige prvaka mladih na Poljudu. Prvi pogodak za Hajduk zabio je Roko Brajković, a drugi Mate Antunović. Za City je pred sam kraj prvog dijela pogodio veznjak Oscar Bobb, no Hajduk je sjajno odveo utakmicu do kraja i prošao u četvrtfinale. Hajduk će u četvrtfinalu igrati protiv boljeg iz ogleda Borussije Dortmund i PSG-a, koji je na rasporedu danas od 16 sati.

Budimir: Jako smo ih puno analizirali

"Osjećaj je fenomenalan, ovo je ogroman uspjeh za cijeli klub. U osam smo najboljih klubova u Europi, makar u juniorskoj konkurenciji. Trebat će nam neko vrijeme da shvatimo što smo napravili. Jako puno smo analizirali City, u tome je tajna naše pobjede. Znali smo da je teško se s njima nadigravati i da će imati posjed", rekao je nakon utakmice trener juniora Hajduka Marijan Budimir za Arenu Sport pa dodao

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Otkrili smo im mane i igrači su to fenomenalno prenijeli na teren. Ni veće momčadi nisu Cityju stvorile ovoliko neprilika. Pohvalio bih rad cijele akademije. Imao sam privilegiju voditi momčad ovdje. Kadeti su usvojili naše zahtjeve odlično. Bilo bi nam lakše da smo imali stožerne igrače, koji su sad sa seniorima."

Antunović: Presretni smo

"Dan je bio predivan, svi smo presretni, ne znam što bih rekao nakon ovakve pobjede. Ovo je daleko najjači protivnik s kojim smo igrali, ali znali smo gdje su njihove mane. Patili smo, ali smo uspjeli pobijediti. Trenutak pogotka je bio predivan, pogotovo za mene kao napadača, pogodio me adrenalin. Ali prije svega sam sretan zbog pobjede momčadi", rekao je nakon utakmice Mate Antunović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo