PITALI SMO VAS / Treba li Modrić nastaviti igrati za reprezentaciju? 'Ako može zločinačka organizacija biti na vlasti...'

Image
Foto: Profimedia

Kao bomba je jučer odjeknula vijest da je podignuta nova optužnica protiv Modrića i Lovrena, ali sudeći po vašim komentarima, to ne mijenja ništa

30.6.2023.
9:28
Profimedia
VOYO logo

Zbog sumnje u davanje lažnog iskaza na prvom suđenju Zdravku Mamiću i ostalima za izvlačenje novca iz NK Dinama, osječko Općinsko državno odvjetništvo je pred osječkim Općinskim sudom u Osijeku podignulo optužnice protiv kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Luke Modrića i bivšeg reprezentativca Dejana Lovrena.

Image
NOVA OPTUŽNICA /

Regija bruji o Modriću i Lovrenu: 'Nezapamćen skandal! Hrvatska gori! Svjesno su kršili zakon'

Image
NOVA OPTUŽNICA /

Regija bruji o Modriću i Lovrenu: 'Nezapamćen skandal! Hrvatska gori! Svjesno su kršili zakon'

Ne navodeći identitete okrivljenika, tužiteljstvo navodi da se Lovrena tereti da je kazneno djelo počinio 1. rujna 2017. na osječkom Županijskom sudu tijekom rasprave u predmetu protiv Zdravka i Zorana Mamića, bivšeg Dinamovog direktora Damira Vrbanovića i poreznika Milana Pernara,  zbog kaznenih djela zlouporabe položaja i ovlasti, iako ga je raspravni sudac upozorio da je dužan iznositi istinu i da je davanje lažnog iskaza kazneno djelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jednoglasno ste stali u obranu kapetana

Na Facebook stranici portala Net.hr pitali smo vas "Treba li Modrić nastaviti igrati za reprezentaciju nakon podizanja optužnice?", a u nastavku izdvajamo vaše najbolje komentare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kakve veze ima sud sa reprezentacijom"

"Pogotovo sada treba. I Lovrena vratiti u reprezentaciju"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"ako su bili ljudi gradonačelnici sa podignutim optužnicama zašto ne bi onda i Modrić igrao.. kakvo je to uopće pitanje...nisi kriv dok ti se to ne dokaže...mnogima se dokazalo svašta i jel tko šta vratio.. ništa nitko... jel tko odgovarao... nije i zašto onda čovjeka blatite po novinama a one druge koje bi trebali ne usudite se...o tome se više ne govori....a oni dalje lijepo i dobro žive...a svi znamo da su krivi.."

"Podizanje optužnice ne znaci da je netko kriv. Za to postoji suđenje, a i to je nekad sumnjivo kako se odluke donose. Napravio je strahovito puno za promociju naše zemlje i nesebično igra i u tim godinama za reprezentaciju. Duboko se nadam da će dokazat nevinost i začepiti usta svim hejterima naše reprezentacije"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedno je optužnica a drugo pravomoćna sudska presuda a do toga možda na kraju niti ne dođe..."

"Ako HDZ može biti na vlasti nakon što su dokazano zločinačka organizacija, ako ih je biskup Bozanić prozvao 'grijehom struktura', ako nas pljačkaju i omalovažavaju već više od 30 godina, onda može i Luka još barem toliko igrati za repku"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako optuženi ministri i vladini dužnosnici mogu obavljati svoj posao zašto to ne bi mogao i nogometaš"

"Naravno da treba, pa pogledajte politicare, nema ni jednog bez optuznice sve sami kriminalci"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo