TRANSFERI UŽIVO / Dinamo već dovodi novo veliko pojačanje? Velikani se bore za Sosu, legendarni Talijan kod Juranovića

Image
Foto: Profimedia

Iz minute u minutu na Net.hr-u možete pratiti najnovije informacije s nogometnog tržišta u tekstualnom prijenosu

31.8.2023.
8:47
Profimedia
VOYO logo

Ljetni prijelazni rok službeno je počeo 1. srpnja i uskoro se bliži svome kraju, a iz dana u dan realiziraju se mnogi transferi. Tek sad slijedi završni dogovori. Na portalu Net.hr iz dana u dan pratite informacije o najnovijim glasinama te realizirane transfere.

Image
TRANSFERI UŽIVO /

Dinamo napustio mladi talent, Inter doveo prvaka svijeta

Image
TRANSFERI UŽIVO /

Dinamo napustio mladi talent, Inter doveo prvaka svijeta

Što se sve događalo jučer čitajte - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ništa od Ocamposa u Fulhamu?

23.27 - Španjolska je Marca demantirala engleske medije o dogovorenom transferu krilnog napadača Lucasa Ocamposa iz Seville u londonski Fulham. Prema španjolskim izvorima, londonski je premierligaš dogovorio uvjete transfera s Argentincem, ali ne i s andaluzijskim klubom. No, budući da živi s financijskim problemima, Sevilla je voljna prodati argentinskog reprezentativca i očekuje iz Londona konkretnu ponudu. Neslužbeno, ista ne bi smjela biti manja od 15 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tottenham i Bayern u još jednom poslu?

22.00 - Čini se kako poslovna suradnja Bayerna i Tottenhama nije završila mega-transferom Harryja Kanea. Njemačkom je prvaku zanimljiv još jedan engleski reprezentativac. Radi se o 29-godišnjem Ericu Dieru. Otkako je menadžerom Spursa postao australski Grk Ange Postecoglou, Dier je sve rjeđe u momčadi. Prema Transfermarktu, tržišna vrijednost Diera iznosi 18 milijuna eura, a u Tottenhamu trenutačno zarađuje 85.000 funti – tjedno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reguilón u Unitedu

21.00 - Bivši igrač Reala Sergio Reguilón napušta Tottenham i odlazi na jednogodišnju posudbu u Manchester United. Još nije poznato je li u dogovor između dva engleska kluba uključena mogućnost otkupa. Prošlu sezonu bio je na posudbi u Atletico Madridu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gravenberch dogovorio uvjete s Liverpoolom

20.20 - Mladi nizozemski veznjak Ryan Gravenberch nije se najbolje snašao u Bayernu otkako je u ljeto prošle godine stigao iz Ajaxa. Sada želi napustiti Bavarsku i navodno je već na izlaznim vratima kluba. Engleski mediji javljaju kako je dogovorio uvjete ugovora s Liverpoolom, a preostalo je samo da klubovi dogovore visinu odštete. Transfermarkt ga procjenjuje na 30 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novo veliko pojačanje Rijeke

19.59 - Bivši Vatreni vraća se u HNL. Više o tome pročitajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Palmer prošao liječnički

19.22 - Cole Palmer je prošao liječnički pregled u Londonu i uskoro će postati novi igrač Chelseaja, piše Fabrizio Romano. Dvadesetjednogodišnji ofenzivni veznjak je dijete Manchester Cityja u kojem je imao sjajne nastupe početkom ove sezone. Zabio je golove Arsenalu i Sevilli, ali sada odlazi za 45 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chalobah ipak ne ide u Bayern?

18.30 - Kako OneFootball prenosi prelazak Trevoha Chalobaha iz Chelsea u Bayern na pragu je kolapsa. Bavarci žele Engleza dovesti isključivo na posudbu, a to nije opcija za klub sa Stamford Bridgea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kontroverzna zvijezda u Danskoj

17.59 - Gylfi Sigurðsson nekada je bio velika zvijezda engleske Premier lige. Međutim, karijera mu se ugasila preko noći u ljeto 2021. godine kada je uhićen pod optužbama za pedofiliju, a ove je godine u travnju slučaj protiv njega obustavljen. Sigurðsson, s 33 godine na leđima, sada je spreman za povratak u nogomet. Igrač kojega je Everton u ljeto 2017. godine platio 50 milijuna eura, potpisao je za danski Lyngby.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo dovodi bivšeg igrača Borussije Dortmund?

17.11 - Dinamo je na pragu dovođenja novog velikog pojačanja. Riječ je o turskom stoperu Korayu Gunteru iz Verone, a Dinamo bi ga posudio do kraja sezone s opcijom otkupa ugovora. Posao bi navodno trebao biti gotov već danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Palhinha na pragu Bayerna

17.01 - Iz Njemačkog Skya preko novinara Floriana Plettenberga stiže nevjerojatna vijest. João Palhinha na pragu je potpisa ugovora s Bayernom do 2028. godine. Bavarci su Fulhamu spremni ponuditi od 50 do 60 milijuna eura, a Portugalac je obavijestio klub i trenera Marca Silvu da želi odmah u München.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Betis i Bešiktaš žele Coutinha

16.46 - Betis i Bešiktaš žele Philippea Coutinha, objavio je Fabrizio Romano. Aston Villa je spremna pustiti brazilskog ofenzivca, koji je prošle godine stigao u klub, a sada može odlučiti hoće li otići. Ugovor mu vrijedi do ljeta 2026. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na deset milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tražena roba

15.05 - I Milan se uključio u utrku za dovođenjem Borne Sose, tvrdi Gazzetta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bombu spremaju i u maksimirskim hodnicima

14.50 - Koray Gunter, 29-godišnji njemački stoper na radaru je Dinama. Više ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legendarni Talijan

13.30 - ''Here we go!'', kaže Romano. Prema njegovim tvrdnjama, Leonardo Bonucci uskoro će biti predstavljen kao novi igrač berlinskog Uniona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ide se dokazivati

Tekst se nastavlja ispod oglasa

12.45 - Na dan utakmice protiv Lillea, Rijeka je poslala Naisa Djouahru na posudbu u Leganes. Obzirom da dotični okupira poziciju lijevog krila, znači li to da je na vratima kluba Marko Pjaca?!

Može li revitalizirati karijeru?

12.45 - Romelu Lukaku predstavljen je u Romi. Nova napadačka opcija za Mourinha...

Kaljenje

12.45 - Luka Lukanić bi karijeru trebao nastaviti u mostarskom Zrinjskom, tvrdi Sportsport.ba. Naravno, riječ je o posudbi.

Bomba

11.20 - Mihael Žaper na kraju trakavice završava u Hajduku. Više ovdje.

Novi čuvar Palače

11.20 - Dean Henderson novi je vratar Crystal Palacea. Klub iz južnog Londona za njegove će usluge platiti nešto manje od 20 milijuna eura uz dodatne potencijalne bonuse

Nešto se kuha

10.50 - West Ham zainteresiran je za dovođenje Filipa Kostića. Srpski reprezentativac još nije nastupio u dresu Juventusa ove sezone, a čelnici torinskog kluba voljni su ga prodati. Ipak, Čekićari se nadaju dogovoru posudbe s opcijom otkupa.

Šuška se

10.50 - Mounir Chouiar mogao bi postati novi igrač Hajduka. Više pročitajte ovdje.

Lijepa zarada

9.30 - Lyon prodaje Bradleya Barcolu u PSG - Parižani će za njega iskrcati 45 milijuna eura i još 5 milijuna kroz bonuse.

Miljenik Armade

8.50 - Leonard Zuta ima novi klub. Odsad će nastupati za Brommapojkarnu, momčad iz švedske prve lige. Zuta je član one šampionske generacije Rijeke iz 2016./2017. godine.

Kombinacije

8.45 - Ganski mladi napadač Ernest Nuamah predstavljen je u Lyonu. Nuamaha je kupio belgijski Molenbeek za 25 milijuna eura, a zatim ga proslijedio na posudbu u Lyon. Stiže iz danskog Nordsjaellanda...

Pojačanje u obrani

8.45 - Clement Lenglet danas će odraditi liječnički pregled u Birminghamu, nakon bi čega posudba u Aston Villu trebala biti potvrđena.

Iznenađenje

8.45 - Neočekivan posao u Engleskoj! Ansu Fati stiže na posudbu u Brighton iz Barcelone. Galebovi neće imati opciju kupiti Fatija, a pokrit će većinu njegove plaće koju ima u Barci.

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo