TO BI BILA PRIČA: / Gareth Bale ima veliku želju u koju je uključen i Luka Modrić

Image
Foto: AFP/LLUIS GENE

Šest je godina Gareth Bale nosio dres Tottenhama i u londonskom klubu izrastao u jednu od najvećih zvijezda svjetskog nogometa.

27.4.2016.
11:50
AFP/LLUIS GENE
VOYO logo

No, koliko god sjajno igrao i vukao Tottenham, nije ga uspio povući iznad četvrtog mjesta u Premier ligi. Današnji Tottenham nema zvijezdu takvog kalibra, ali je matematički još uvijek u utrci za naslovom, a prvenstvo vjerojatno neće završiti ispod drugog mjesta.

'Stvarno su dobri'

"Kad sam odlazio, želio sam da Tottenham nastavi napredovati i igrati dobro. Gledam ih svaki tjedan i stvarno su dobri. Bilo bi čudesno kad bismo igrali protiv njih sljedeće sezone u Ligi prvaka. A jednog bi dana bilo sjajno vratiti se na White Hart Lane, ja i Luka Modrić", rekao je Bale za The Times.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bale je s hrvatskim veznjakom odveo Tottenham do četvrtfinala Lige prvaka u sezoni 2010/11. Izbacio ih je tada Real Madrid čiji su danas obojica članovi i s kojim love drugi zajednički naslov europskog prvaka. U prvom polufinalnom dvoboju protiv Manchester Cityja odigrali su 0-0, a uzvrat je na rasporedu iduće srijede u Madridu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo