TEATAR BOLA: / Navijači očajni, sprema li se pobuna u klubu?

Image
Foto: AFP, OLI SCARFF

Louis van Gaal je opet uspio ubiti sve u pojam, njegov Manchester United je još jednom odigrao 0:0. Četvrti put u zadnjih sedam utakmica 'crveni vragovi' su odigrali dvoboj bez golova.

26.11.2015.
9:11
AFP, OLI SCARFF
VOYO logo

Srećom, posljednja nula (s PSV-om na Old Traffordu) možda neće biti preskupa, United pred posljednje kolo Lige prvaka drži drugo mjesto u skupini. Bod ispred Nizozemaca. U posljednjem United gostuje kod vodećeg Wolfsburga, a u Eindhoven dolazi otpisani CSKA. Ukoliko Nizozemci dođu do tri boda, a United ne pobijedi - slavni klub seli u Europsku ligu. Kako igraju, niti ne zaslužuju više. Situacija u klubu nije dobra. Igrači više niti ne skrivaju nezadovoljstvo trenerom.

"Zbog trenera, nisam niti upola igrač kao što mogu biti. Naš stil igre nije pošten prema meni, ali i svim našim navijačima", donosi izjavu jedne zvijezde Uniteda Jason Burt novinar Telegrapha u emisiji na BBC-u. Naravno, igrač nije želio da se njegov identitet otkrije u javnosti ali se špekulira da se radi o Memphisu Depayju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači su očajni, United na terenu uspije daviti s posjedom lopte bez da uopće stvori opasnu akciju. Dovoljno je pogledati društvene mreže što navijači misle o sirotinjskoj predstavi koja se prezentira na 'teatru snova'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo