SUZE OVOG DJEČAKA OBIŠLE SU SVIJET: / Hajduk se zahvalio malenom Luki na velikoj ljubavi

Image
Foto: HNK Hajduk

Hajduk se zahvalio malenom Luki na prolivenim suzama zbog onog nevjerojatnog gola Evertonovog novopridošlog pojačanja Sigurdssona s 52,1 metra udaljenosti za izjednačenje na Poljudu 1-1.

28.8.2017.
10:12
HNK Hajduk
VOYO logo

Naime, nakon šokantnog gola Islanđanina kakav valjda jedino Hajduk može primiti, na Poljudu je nastupila nevjerica. Stadion je nakon euforije zbog vodećeg gola Josipa Radoševića ( i to kakvog, bila je to prava bomba s 25 metara) - zanijemio.

HAJDUK PRODAJE SVOG DRAGULJA: Vlašić odlazi, odšteta se dijeli pola-pola

Jedan od najiskrenijih navijača Bijelih, maleni dječak Luka Botica, svoju tugu nije mogao sakriti i emotivna fotografija njegovih suza obišla je svijet. Njegove suze pokazale su što zapravo znači biti pravi navijač i pokazale su cijelom svijetu kako se iskreno voli svoj klub. Kako se voli Hajduk!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok je na Poljudu bilo mnoštvo onih koji su se došli samo slikati, biti dio spektakla, koji su došli zbog Evertona, a ne zbog Hajduka, bilo je i onih koji iskreno vole svoj klub. A maleni Luka jedan je od njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To su prepoznali i u splitskom klubu. Uoči susreta jučer protiv Istre 1961., Luka je bio njihov gost u svlačionici. Luka je s Korčule stigao na Poljud u pratnji svoje sestre Luce i roditelja te mu je njegov omiljeni Dante uručio svoj vratarski dres. Naš Hajduk mu je poklonio treći dres s Lukinim imenom, a Torcida Split majice, javlja Dalmatinski portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo