Kreće verbalni rat? Štimac odgovorio Siniši Mihajloviću!

'Hrvatska u dosadašnje četiri kvalifikacijske utakmice nije zaslužila deset bodova.

6.2.2013.
8:48
VOYO logo

"Lako je složiti se sa Sinišom Mihajlovićem kad u intervjuima ponavlja da Hrvatska u dosadašnje četiri kvalifikacijske utakmice nije zaslužila deset bodova. Zaslužili smo svih dvanaest!", poručio je hrvatski izbornik iz Londona, gdje Hrvatsku čeka utakmica s Južnom Korejom.

Početak je u 15 sati, a mjesto radnje Craven Cottage, stadion Fulhama. Neobična je to lokacija i vidjet ćemo koliko će taj dvoboj biti mamac za Engleze. Organiziranog polaska iz Hrvatske nema, prijateljska utakmica usred tjedna i nije idealan izlet. Pa makar se radilo o Londonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošla prijateljska utakmica pod Štimčevim vodstvom je bila ona protiv Švicarske. Njegov debi kad su Vatreni dobili bolnu 'šamarčinu' na Poljudu. Izbornik je od tada izvukao lekciju.

"Hrvatska mora ozbiljno pristupati svakoj prijateljskoj utakmici", poručio je Štimac i najavio da bi bilo loše da netko od standardnih igrača zbog Koreje izgubi svoju poziciju. Azijci će biti generalna proba za utakmicu sa Srbijom na Maksimiru, tako da će ovoga puta zalaganje sigurno biti na maksimumu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Štimac je u reprezentaciju uveo i dva nova igrača – Arijana Ademija i Franka Andrijaševića.

"Lijepo je to, krasan osjećaj nakon svih tih selekcija stići do seniorske. Dat ću sve od sebe da ovo ne bude jedini put kako sam pozvan u A-vrstu", poručio je za Jutarnji list Andrijašević, dok je Ademi slično govorio: "Bilo je i lošijih i boljih trenutaka, no uz rad, upornost i svijest što želiš, doživio sam dan da budem tu, među najboljim hrvatskim nogometašima i nadam se da ću debitirati već i u Londonu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Štimčev odabir:

Stipe Pletikosa, Dario Krešić, Darijo Srna, Vedran Ćorluka, Joe Šimunić, Ivan Strinić, Dejan Lovren, Gordon Schildenfeld, Ivan Rakitić, Luka Modrić, Ognjen Vukojević, Niko Kranjčar, Sammir, Franko Andrijašević, Arijan Ademi, Mario Mandžukić, Eduardo, Nikica Jelavić, Ivica Olić i Mladen Petrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo