KAKAV GOSPODIN / Srpski klub o hrvatskom golmanu: 'Platio je operaciju našem navijaču'

Image
Foto: FK Vojvodina

Delač nije spomenuo ovaj potez no klub se potrdio da javnost sazna o tome

3.2.2023.
13:18
FK Vojvodina
VOYO logo

Hrvatski golman Matej Delač (30) trenutno je igrač danskog prvoligaša Horsensa, a u intervjuu za srpski Sportski žurnal prisjetio se svoje bogate karijere u kojoj je kao 16-godišnjak doživio nenadanu slavu i transfer iz Inter Zaprešića u Chelsea iz kojeg je išao na razne posudbe, a u jednom trenu svoje karijere igrao je za Vojvodinu.

Za Sportski žurnal Delač je govorio i o vremenu u Novom Sad gdje je nosio dres Vojvodine, ali njegov bivši klub je putem svog službenog Twittera odlučio ispričati o nečemu što je Delač, koji je kod njih igrao na posudbi iz Chelseaja 2013. godine, prešutio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Skroman kao i uvijek, Matej Delač nije spomenuo da je svojevremeno sam dao 6000 eura za operaciju našeg navijača Stojana Kolarova, ali mi i dalje dobro pamtimo sve! Ljudino, bit će nam drago da nam što prije budeš gost u Novom Sadu i tvojoj Vojvodini" poručili su iz srpskog prvoligaša, a Delač im je odgovorio: "Hvala vam puno! Voša zauvijek u mom srcu! Pozdrav za sve navijače i vas u klubu. I moram pohvalit gospodina Vlajića koji je radio intervju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo