SPREMA LI SE REVOLUCIJA U MILANU? / Ako se ovo ostvari, Zvonimir Boban sigurno će morati otići iz kluba

Image
Foto: Profimedia

Milan nakon 13 odigranih kola ima samo 14 bodova i nalazi se na 13. mjestu u Seriji A

27.11.2019.
18:53
Profimedia
VOYO logo

Prema pisanju talijanskog Calciomercata, nogometni velikan iz te zemlje Milan nakon lošeg ulaska u sezonu razmišlja o revolucionarnom potezu - angažiranja njemačkog stručnjaka Ralfa Rangnicka koji bi preuzeo pozicije trenera prve momčadi, sportskog direktora i glavnog skauta. Nijemac bi tako imao glavnu funkciju i imao bi potpunu odgovornost oko svega vezanog za prvu momčad.

Rangnick je trenutno sportski direktor i glavni zaduženi za sportski razvoj u tvrtci Red Bull, gdje se bavi klubovima Red Bull Brasilom, New York Red Bullsima, kao i Red Bull Leipzigom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Daniel ROLAND / AFP / Profimedia

Ralf Rangnick

Tijekom karijere vodio je Bundesligaše VfB Stuttgart, Hannover 96, Schalke 04, 1899 Hoffenheim i RB Leipzig te ga se smatra jednim od najutjecajnijih njemačkih trenera.

Milanov Ferguson?

Njegova funkcija u Milanu bila bi najsličnija onoj koju je imao legendarni Sir Alex Ferguson u Manchester Unitedu, koji je u tom klubu bio osoba koja je odlučivala o svemu povezanim s prvom momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To bi, dakako, značilo da bi sadašnji direktori u Milanu, Talijan Paolo Maldini i legenda hrvatskog nogometa Zvonimir Boban, dobili otkaz jer bi Rangnick preuzeo njihove funkcije.

Tuttomercato piše da se za takvu opciju zalažu vlasnici iz Elliott Managementa i glavni direktor Ivan Gazidis koji su nesretni lošim početkom sezone posrnulog giganta talijanskog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neviđeno u Italiji

Milan nakon 13 odigranih kola ima samo 14 bodova i nalazi se na 13. mjestu u Seriji A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pozicija o kojoj se nagađa nije uobičajena za talijanski nogomet pa se cijela priča mora uzeti s velikom rezervom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo