Ekscesni Srbin ovog puta nije prošao nekažnjeno!

Strašni se kaos, u petak prijepodne, dogodio na treningu nogometnog Bundesligaša iz Hamburga, kada su se žestoko potukli srbijanski branič Slobodan Rajković i korejski napadač Heung Min-Son.

14.7.2012.
10:11
VOYO logo

Verbalni sukob 23-godišnjega srbijanskog stopera i 20-godišnjega južnokorejskog napadača završio je silovitim Rajkovićevim napadom. Šakom je punom snagom bivši igrač Chelseaja zamahnuo prema Sonu. Ovaj je udarac eskivirao, pa je Rajkovićeva šaka završila na arkadi 21-godišnjeg veznjaka Tolgaya Arslana. Mladi Nijemac turskog podrijetla kao kolateralna je žrtva doživio klasičan nokaut završivši na travi s krvavom arkadom.

Nakon što se izmaknuo Rajkovićevu udarcu, Son je agresivno uzvratio, kako tvrde svjedoci za njemačke medije, klasičnim kung-fu udarcem. Uspio je zakačiti Rajkovića, no niti njegov udarac nije bio dovoljno precizan. Tada su se među poludjele suigrače ubacili drugi nogometaši spriječivši incident težih razmjera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Thorsten Fink potjerao je Rajkovića istog trenutka u svlačionicu, a u nastavku dana je stigla i službena obavijest iz kluba. Rajković je potjeran iz prve momčadi i nastavit će trenirati s drugom momčadi, uz prilični upitnik kada će, i hoće li se uopće, vratiti u prvu momčad.

Inače, Rajković je i ranije bio često u središtu pozornosti kada su u pitanju ekscesne situacije. Jednom je tako, na reprezentativnom ogledu Srbije i Argentine, pljunuo suca utakmice zbog čega je zadobio suspenziju i od same - FIFA-e.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo