SKANDALČIĆ ZATRESAO HRVATSKI NOGOMET: / Toplak zbog teškog gafa raspalio po HRT-ovoj emisiji: 'Oni su antipropaganda HNL-a'

Image

Sve je bilo u redu dok na red za analizu nije došla utakmica hrvatskih prvoligaša, Istre i Lokomotive

31.10.2019.
13:17
VOYO logo

Premda je mnogima promaklo, oštrom oku Samira Toplaka, stratega Intera iz Zaprešića, ovaj je detalj baš zasmetao. Naime, u ponedjeljak je u emisiji HRT-a, Stadion, koja se bavi nogometnom analizom, došlo do odveć neugodne scene, koja je kasnije, nažalost prerasla u omanji skandal.

Naime, sve je bilo u redu dok na red za analizu nije došla utakmica hrvatskih prvoligaša, Istre i Lokomotive (0:2). U tom trenutku, zbog nedostatka vremena, koje se utrošilo u analizu prethodnih utakmica, voditelj Stjepan Balog, odlučuje srezati analizu te utakmice, odnosno, jednostavno ju preskočiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skandalčić

E sada, taj je detalj prvo primijetila Facebook-stranica Prva Hrvatska Liga, a u komentarima se među prvima javio trener Samir Toplak, koji je već nadaleko poznat po tome da uvijek kaže ono što misli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Emisija Stadion je najveća antipropaganda HNL-a. Čisto zadovoljavanje forme bez ikakvog smisla. Snimke im traju po 20-30 sekundi. Neka pogledaju Treće poluvrijeme na HNTV-u da vide kako se to radi", rekao je Toplak.

Image

Međutim, nije bio jedini koji je reagirao. Javila se i Lokomotiva i to s poprilično zajedljivim komentarom. "Nacionalna televizija još jednom pokazala maćehinski odnos prema hrvatskom nogometu", komenitrala je to Lokomotiva ispod objave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo