što će reći funcuti? / Šimić predstavio program, ali uzalud: zbog obećanja da će dobiti 100.000 eura Šibenik uz Šukera

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

'Izvršni odbor jednoglasno je podržao kandidaturu Davora Šukera. Osobno, ne bih ocjenjivao programe, ali očito je ljudima iz klubova bio prihvatljiviji onaj Šukerov'

26.11.2017.
10:13
Robert Anic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogometni klub Šibenik nikad nije bio u većoj agoniji, zabetoniran u 3. ligi u očajnoj je financijskoj situaciji. Ali to nije spriječilo čelnike šibenskog županijskog saveza da se izjasne kao 'šukerovci', iako se aktualni predsjednik HNS-a uopće nije ni pojavio jučer na predstavljanju programa u Krešimirovu gradu.

Tko zna zna li taj čovjek uopće gdje je Šibenik. I da je Zagora iz Unešića, a DOŠK iz Drniša... Od početka njegova predsjednikovanja, u ovih šest godina, nismo ga vidjeli u Šibeniku. Dario Šimić je sa svojom ekipom stigao jučer u Šibenik, gostovao je na radiju, predstavio svoj program i razmišljanja šibenskim nogometnim čelnicima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Važno je doći i reći ono što imaš za reći. Mi to iz srca radimo, želimo stvarno vratiti povjerenje u hrvatski nogomet. Ja se nadam da su ljudi osjetili tu energiju. Šibenik je nositelj ove županije, mi želimo jak Šibenik, želimo da se Šibeniku pomogne i s novcima i sa znanjem, tako i ostalim klubovima koliko to bude moguće. Zato moramo vratiti povjerenje, uštedjeti neke novce, prihodovati, tako da možemo to raspodijeliti klubovima", rekao je Šimić, prenosi ŠibenikIN, ali sve je bilo uzalud.

Zbog 100.000 eura, koje im je Šuker preko Ante Kulušića obećao uložiti u infrastrukturu, Šibenik se jednoglasno izjasnio za Davora Šukera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izvršni odbor jednoglasno je podržao kandidaturu Davora Šukera. Osobno, ne bih ocjenjivao programe, ali očito je ljudima iz klubova bio prihvatljiviji onaj Šukerov. To se prije svega odnosi na obećanje da će Šibensko- kninska županija od Saveza dobiti oko 100 tisuća eura u iduće četiri godine za ulaganje u infrastrukturu", rekao je predsjednik županijskog saveza Željko Dulibić, piše ŠibenikIN.

A cijenjeni gospodin Dulibić je, ako ste kojim slučajem sumnjali, istaknuti član šibenskog HDZ-a, uostalom, kao i Ante Kulušić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo