Rakitić asistent / Sevilla - Barcelona 2:4: Magični Messi sam pobijedio Andalužane

Image
Foto: AP Images

Sevilla je dvaput vodila, ali protiv Messija to joj nije bilo dovoljno

23.2.2019.
18:08
AP Images
VOYO logo

Koliko ste samo puta čuli rečenicu o Barceloni koja počinje s: "Da nije bilo Messija..."

Puno, tako je. I možemo još jednom započeti s istom jer da čudesnog Argentinca Katalonci nisu imali subotnjeg popodneva u Andaluziji, nikad se kući ne bi vratili s punom vrećom bodova s gostovanja na kojem nije to nisu baš često radili posljednjih godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona je na Sanchez Pizjuanu napravila preokret zahvaljujući svom najboljem igraču koji je doslovno sam pobijedio Andalužane i još malo pobjegla madridskoj pratnji.

Sevilla je dvaput vodila, prvi put od 22. minute kada je Ben Yedder pretrčao više od pola terena s loptom, poslužio Jesusa Navasa, a ovaj matirao Ter Stegena. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, trajalo je to svega četiri minute jer Ivan Rakitić s lijeve je strane ubacio u kazneni prostor, a Messi u padu volejem postigao prvi od svoja tri i ujedno najljepši na utakmici. A bit će sigurno i u sezoni. 

Dok se Barcelonina obrana gledala tko će i što će, Mercado je u završnici prvog dijela vratio domaćine u vodstvo. U 67., pak, još jedna Messijeva čarolija, pogriješio je Vaclik loše ispucavši loptu, koja i s Messijeve desne noge može postati neobranjiva kao što jest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I onda je došla 85. minuta. Lopta je iz odbijanca sretno stigla Messiju na zicer, a on elegantno prebacio Vaclika. Barcelona vodi, a onda je još Suarez u trećoj minuti sudačke nadoknade prebacio Sevillina vratara u sebe udahnuo toliko potrebno golgetersko samopouzdanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo