SENZACIJA IZ SPANJOLSKE: / Realova legenda izazvala sok izjavom o Ronaldu

12.5.2015.
17:37
VOYO logo

Real se nalazi u vrlo losem razdoblju i lako bi se moglo dogoditi da, unatoc silnim ulaganjima i brojnim skupim zvijezdama, ove sezone ostane bez ijednog trofeja. Vec se neko vrijeme spekulira da bi u slucaju takvog raspleta klub mogao napustiti trener Carlo Ancelotti, ali i nekolicina igraca. No, malo je tko vjerovao da bi medu njima mogao biti i Ronaldo.

Agustin Rodriguez tvrdi, medutim, da ce se dogoditi upravo to, te da ce s Portugalcem klub napustiti i Realov kapetan Iker Casillas. Stovise, vratar koji je bio clan Reala od 1980. do 1990. godine istaknuo je u razgovoru za Radio Marcu da ce vec u srijedu, prije uzvratne utakmice polufinala Lige prvaka protiv Juventusa, puno toga biti poznatije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Siguran sam da ce Casillas i Ronaldo otici na kraju sezone. Vise toga cemo doznati u srijedu iz novina", istaknuo je Rodriguez i zagolicao mastu mnogima.

Ima li umirovljeni nogometas 'insajderske' informacije ili puca u prazno zasad ne mozemo znati. No, nema sumnje da ce njegova izjava u sljedecim danima izazvati lavinu nagadanja o tome u kojem bi klubu mogao zavrsiti aktualni vlasnik Zlatne lopte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo