Mandžukić dobio ponudu koja se dugo čekala

5.1.2014.
12:59
VOYO logo

U javnost su tijekom subote procurile glasine da su se dolaskom poljskog napadača u klub (na kraju tekuće sezone) brojni europski klubovi zainteresirali za Mandžukićeve usluge, za kojeg mnogi smatraju da će biti rezerva Lewandowskom. Međutim, Rummenigge ne želi da hrvatski napadač napusti Allianz Arenu.

"Mi smo iznimno zadovoljni Marijom. On je uvelike pridonio svemu što smo prošle godine osvojili. On je sjajan napadač koji je svoj razvoj doživio u Bayernu", rekao je Rummenigge za službenu stranicu bavarskog kluba, te je nagovjestio ranije pregovore oko produljenja suradnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njegov ugovor vrijedi do ljeta 2016. godine. Razgovarao sam s njegovim menadžerom i rekao sam mu da smo zainteresirani ponuditi im ranije produljenje. Ni pod razno ne razmišljamo o njegovoj prodaji", otkrio je Rummenigge.

//www.youtube.com/embed/ko3MqAYpd8M

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dan nakon što je napokon i službeno objavljeno da će od ljeta biti član Bayerna, poljski napadač Robert Lewandowski se obratio navijačima svoga još uvijek aktualnog kluba Borussije Dortmund.

Putem službene klupske web-stranice 25-godišnji je nogometaš obećao navijačima da će do kraja sezone davati sve od sebe u ''crno-žutom'' dresu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Dragi navijači Borussije Dortmund, želim vam se kratko obratiti. Pred nama je ostalo pola godine tijekom kojih zajedno želimo ostvariti određene ciljeve. Čak i ako među vama ima onih koji se ne slažu s mojom odlukom, svejedno se nadam vašoj podršci. Dat ću sve za Borussiju!'', stoji u poruci poljskog reprezentativca.

Lewandowski na kraju sezone bez odštete odlazi u Bayern s kojim je u subotu potpisao petogodišnji ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo