'Ovo nitko nije mogao predvidjeti! A stalno nam ispiru mozak'

Strasti se u Engleskoj ne smiruju nakon bolnog poraza Manchester Uniteda.

26.2.2014.
10:45
VOYO logo

Keana poraz Manchester Uniteda kod Olympiacosa (2:0) u prvom srazu osmine finala Lige prvaka, očito, nije previše iznenadio, ali je izazvao ogorčenje u Engleskoj.

"Teška večer za klub, igrače i navijače. Ovo valjda nitko nije mogao predvidjeti. Kritizirajte United koliko god želite, al Olympiacos je bio jako, jako dobar večeras. Tehnički je bio bolji od Uniteda u ovoj utakmici", započeo je Keane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Unitedu nedostaje samopouzdanja, a u momčadi su neki igrači koji to svojom kvalitetom ne zaslužuju. Stalno nam ispiru mozak kako je Premierliga najbolja na svijetu, ali to su gluposti. Možda ima najbolji brand, ali vidjeli smo koliko se engleski klubovi muče na europskoj sceni i koliko zaostaju za najboljim europskim momčadima. United pogotovo! Treba im šest ili sedam novih igrača za remont momčadi.

https://vine.co/v/MmYbHF2gjY9/embed/simple//platform.vine.co/static/scripts/embed.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da će David Moyes biti šokiran. Stigao je ovoga ljeta očekujući velike stvari, ali ga vjerojatno šokira kvaliteta ove momčadi s kojom radi", rekao je Roy Keane.

Nizozemski napadač Manchester Uniteda Robin van Persie kritički se dotaknuo svojih suigrača nakon šokantnog poraza od Olympiacosa u prvoj utakmici osmine finala nogometne Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na gostovanju kod Olympiacosa u Pireju u utorak navečer Manchester United je izgubio 2-0, čime je nastavljen niz podbačaja pod vodstvom Davida Moyesa. Pod vodstvom novog menadžera zagubio se i sam Van Persie koji je razloge slabijih igara pokušao objasniti u razgovoru za nizozemsku televiziju.

- Ponekad pokušavam naći načine da napravim više, ali u područjima u kojima želim igrati često se nalaze moji suigrači, što mi otežava stvari – rekao je Van Persie.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Onda moram promijeniti taktiku, prilagoditi ju suigračima i igrati izvan svoje zone. To je šteta.

Usprkos svemu Van Persie odbija izravno prstom uperiti u Moyesa kao glavnog krivca za neuspjehe "crvenih vragova".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- On radi naporno, kao i mi. Ponekad igramo dobro, ali ne svo vrijeme. A nemamo ni sreću na svojoj strani. Lako je prstom uperiti u nekoga, ali ja nisam takav. Moramo biti bolji. David Moyes, menadžer Manchester Uniteda, izjavio je da preuzima odgovornost za vrlo lošu predstavu i poraz 2-0 kod Olympiacosa u prvom ogledu osmine finala Lige prvaka.

- Ovo je najlošija utakmica koju smo odigrali u Europi ove sezone. Nisamo zaslužili ništa bolje od ovoga što nam se dogodilo u ovoj utakmici. Iznenađen sam, nisam očekivao ovakvu našu predstavu. Preuzimam odgovornost za ovakvu izvedbu. Moramo igrati bolje. Vidim da su igrači pogođeni s ovim porazom – rekao je Moyes, te dodao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Stigli smo na ovu utakmicu s dobrim načinom razmišljanja, ali to nismo pokazali na terenu. Jednostavno nismo ponudili dovoljno. Jedina dobra vijest u cijeloj priči jest da imamo i uzvratnu utakmicu. Učinit ćemo sve što možemo kako bismo nadoknadili ovaj zaostatak. Old Trafford je vidio dosta naših velikih utakmica, nadam se da će 19. ožujka protiv Olympiacosa vidjeti još jednu.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo