EUROPSKA LIGA / Rendulić najavio: 'Ta pravila nas ne stavljaju u isti koš'

Image
Foto: Zeljko Hladika/Pixell

Hrvatski športski klub Zrinjski iz Mostara već je osigurao natjecanje u grupnoj fazi Konferencijske lige što je povijesni uspjeh za jednu od momčadi u Bosni i Hercegovini

24.8.2023.
14:51
Zeljko Hladika/Pixell
VOYO logo

Trener Zrinjskog iz Mostara, hrvatski stručnjak Krunoslav Rendulić izjavio je kako je njegova momčad doputovala u Linz s ambicijama proći u Europsku ligu pobjedom protiv domaćeg LASK-a s kojim večeras igraju prvi susret doigravanja.

Image
TURSKO LUDILO /

Pogledajte snimke kraljevskog dočeka za Livakovića na aerdoromu u Istanbulu

Image
TURSKO LUDILO /

Pogledajte snimke kraljevskog dočeka za Livakovića na aerdoromu u Istanbulu

"Jeste da smo osigurali Europu, ali svakako ne putujemo bez ambicija. Naša ambicija je pružiti dobru igru i pokušati proći. Treba jasno i glasno reći da je Linz favorit, ali ne bi bilo prvi put da favorit izgubi", rekao je Rendulić u izjavi za medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski športski klub Zrinjski iz Mostara već je osigurao natjecanje u grupnoj fazi Konferencijske lige što je povijesni uspjeh za jednu od momčadi u Bosni i Hercegovini.

Rendulić, koji je momčad vodio do prošlogodišnje dvostruke krune u prvenstvu i plasmana u Europu, dodao je kako njegova momčad ima problema s ozljedama i kartonima navodeći kako sadašnji sustav natjecanja nije pošten budući se Lask priključuje praktično bez sankcioniranih igrača jer nije nastupao u proteklim kolima doigravanja za europska natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pravila koja se odnose na žute kartone ne stavljaju nas u isti ‘koš’. Linz ulazi čist, a ovo je nama sedma utakmica i time u startu nismo u istom košu”, rekao je.

Susret austrijske momčadi LASK-a i Zrinjskog iz Mostara igra se večeras s početkom od 21 sat na stadionu u Linzu. Uzvrat se igra za sedam dana u Mostaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo