REAL VEĆ RADI PLANOVE ZA SLJEDEĆE LJETO: / Perez se sprema u šoping, prvu metu pronašao u Chelseaju!

Image
Foto: AFP, JAVIER SORIANO

Čim je usvojena žalba Real Madrida i čim je postalo jasno da će europski prvaci sljedeće ljeto moći dovoditi nove igrače, na Santiago Bernabeuu su se počeli raditi planovi.

22.12.2016.
9:31
AFP, JAVIER SORIANO
VOYO logo

Međunarodna nogometna federacija (FIFA) kaznila je Real Madrid zbog nepravilnosti prilikom dovođenja maloljetnih nogometaša, zabranivši mu dovođenje novih igrača do siječnja 2017. Klub se žalio Sportskom arbitražnom sudu koji je razmotrio slučaj i smanjio kaznu, tako da Real neće smjeti registrirati nove igrače samo u predstojećem zimskom prijelaznom roku.

Image
SUD IM UBLAŽIO KAZNU: /

Dobra vijest za 'kraljevski klub', Real od ljeta može kupovati igrače

Image
SUD IM UBLAŽIO KAZNU: /

Dobra vijest za 'kraljevski klub', Real od ljeta može kupovati igrače

Odustali od De Gee

Na ljeto će, pak, predsjednik kluba Florentino Perez krenuti u novi šoping, a prilično je izgledno da će mu jedna od glavnih meta biti napadač Borussije Dortmund Pierre-Emerick Aubameyang. Dnevni AS otkrio je, međutim, još jednu veliku Realovu želju, a riječ je o golmanu Chelseaja Thibautu Courtoisu. Madriđani su u ljeto prošle godine bili na korak od dovođenja vratara Manchester Uniteda Davida de Gee, ali u međuvremenu su očito svoje misli preusmjerili prema belgijskom golmanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

AS tvrdi da u Realu već naveliko rade na dovođenju Courtoisa kojem bi to bio povratak u Madrid, ali na drugu adresu. Od 2011. do 2014. je, naime, bio na posudbi u Atleticu čiji navijači, sasvim sigurno, neće dobro prihvatiti njegovo eventualni dolazak u Real.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je na vratima dobro pokriven s Keylorom Navasom, ali u klubu žele dugoročno rješenje i 24-godišnji Courtois im se tu dobro uklapa u priču. Procjena AS-a je da bi Belgijanac, kojem ugovor s Chelseajem vrijedi do 2019. godine, mogao koštati oko 25 milijuna eura iako je realno da će Englezi tražiti i veću odštetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo