Rat u svlacionici zbog Lovrena: Hrvat ne razumije sto mu govore?!

15.12.2014.
13:44
VOYO logo

The Sun pise kako se dvojac sukobio nakon 3:1 Liverpoolovog poraza od Crystal Palacea krajem studenog. Tada je navodno Gerrard prigovorio Lovrenu da je on krivac za velike obrambene probleme unutar momcadi.

"Liverpoolov kapetan je igrao ispred posljednje cetvorice, ali Lovren je osjecao da on nema dovoljno podrske. Menadzer Brendan Rodgers je podrzao Gerrarda i izostavio Lovrena u sljedece cetiri utakmice", pise The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto se tako navodi da Lovren ima problema s jezikom, ne engleskim, vec spanjolskim, buduci je to materinji jezik dvojici njegovih suigraca iz obrane, Albertu Morenu i Javiju Manquillu, pa se nedostatak komunikacije isto spominje kao jedan od uzroka slabe igre.

//www.dailymotion.com/embed/video/x2ckgue

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Detalj koji je procurio u javnost samo je novi tezak udarac hrvatskom reprezentativcu koji je vec vjerojatno pozalio transfer iz Southamptona na Anfield od proslog ljeta tezak 20 milijuna funti.

Lovren je na udaru navijaca, kriticara, medija, a sada ocito i suigraca. Povrh svega, Liverpool je tek deseti na ljestvici sa 21 osvojenim bodom, sto im je najslabiji start u sezonu u zadnjih 50 godina, a primili su u 16 kola vec 22 gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo